VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ok eller inte? vad tycker du?

Ellinor badrum2-1 stor

Fotograf, Michaela Andersson

Vad tycker ni om den här bilden då? naken? för utmanande? inte okej? hur kan jag sjunka så lågt? vad vill jag få ut av den här bilden?

Jaa jag kan tänka mig att du har lite olika funderingar om hur jag tänkte just nu, kanske till och med dömmer ut mig nu eller sätter mig i ett fack? . Jag tycker själv att det är väldigt utmanande, jag visar ju trotts allt hud och det ”ska man ju inte göra”. Neee men jag tycker ärligt inte att det är något fel med att lägga upp den här bilden. Jag vill snarare stolt visa upp den, då jag känner mig snygg, sexig och vacker på den bilden.
Jag håller med om att det finns en gräns av vad man ska lägga upp och inte, men just den här bliden tycker jag inte är så farlig. Vad tycker du?

Jag kan istället stolt säga att jag har en fin kropp och jag är nöjd med mig sjöälv precis som jag är. Jag säger inte att jag är perfekt, för det vet vi alla att jag verkligen inte är- ingen är perfekt.
Men jag kan säga att jag är nöjd när jag ser bilden och det har jag all rätt att vara. Man kanske inte tänker på det men jag har bett fotografen att inte redigera bort mina utslag, och det är typ första gången det händer, inte för att dem syns så jättemycket, hehe, men man ser att det är grumligt.  Nee fan jag tycker att de som tycker att bilden är ”för mycket” ska öppna sitt sinne och vara lite mer öppen. Jag skulle nog våga erkänna att bilden är inspirerande.

Jag tycker att den här bilden är konst, inte porr eller något liknande. Jag hoppas att du håller med mig, men om du inte gör det så gör det inte mig något.

Love, Ellinor


Kommentarer


 1. Julia Kristina 28 maj, 2015 on 15:25 Svara

  Jag tycker att du får göra vad du vill. Jag skulle inte lägga ut det. Men det är okej när man jobbar som modell.

 2. anonym 28 maj, 2015 on 15:34 Svara

  Hej!
  Jag tycker att du är bäst. Du skiter i andra, du lägger upp vad du vill och går till gala med trosor. Bra jobbat. Fortsätt så.

 3. xoxo 28 maj, 2015 on 18:16 Svara

  Inte ok

 4. louise 28 maj, 2015 on 20:23 Svara

  Why not, du är jätte snygg! :)

 5. EmmaLi 29 maj, 2015 on 20:58 Svara

  Du är vacker. Ditt liv dina beslut och du ska vara stolt!

 6. Aaron 30 maj, 2015 on 06:16 Svara

  Sexy AF!! No worries babe, it is soooo O.K.!

 7. Michaela 1 juni, 2015 on 22:39 Svara

  Det är skönhet detta. Inget annat. PURE BEAUTINESS! Vackra kvinna!

  Punkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna