VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sommarflickor

Ellinor&Clara-instagram2 Ellinor&Clara-KLAR

 

Foto: Emma Grann

Igår tappade jag min mobil i toan, vilket SUGER väldigt hårt…. Därför kommer jag också ha svårare att uppdatera bloggen. Jag gör mitt bästa.

Love, Ellinor


Annons

Kommentarer


  1. Isabella Tigerberg 27 april, 2015 on 21:56 Svara

    Vilka underbart fina bilder. Får verkligen sommarfeelings här! Jag måste bara få säga att du är så sjukt grymt SNYGG! Du är en stor förebild för mig och jag älskar verkligen alla dina bilder. Du är en riktigt grym modell. Har precis skrivit lite om dig på min blogg. Du betyder verkligen jätte mycket för mig! TACK FÖR ATT DU FINNS! PS: Kevin är jätte snyggt!:) :) <3 <3 KRAM KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna