VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

WOW TILL MÄNSKLIGHETEN

image

Med tanke på vilken bild jag la upp och hur många haters det finns där ute så är jag chockad…
Jag fick 199 kommentarer på 4 timmar och inte en ända kommentar var negativ eller elak mot mig eller mina utslag. WOW!
Nu menar jag inte wow till mig själv utan till mänskligheten.
När jag la upp bilden på instagram så var jag 100% säker o beredd på några elaka kommentarer eller iaf kommentarer ”vad är det där?” ”Oj vad mycket” ”stackare” ni fattar, som jag tar illa upp för. Men faktiskt inte en enda kommentar. Det är wow!!!!
Åter igen, tack till er! ♡♡♡♡

❤❤❤❤❤


Annons

Kommentarer


 1. Erica 9 april, 2015 on 12:42 Svara

  Det är få som är så modiga som du! Fortsätt att våga visa vem du är, du är en förebild för många och även för mig! Kram

 2. Johanna 9 april, 2015 on 16:29 Svara

  Gå gärna in och läs mitt inlägg om där jag skriver hur du är en sån bra förebild! Kram, du är så stark och vacker <3

 3. Hilda 9 april, 2015 on 19:24 Svara

  Hej, jag undrar varför ni redigerar bort dina utslag på modellbilderna. Ska man vara nöjd som man är eller ska man inte? Det känns som att det blir dubbelmoral i det du säger. Jag tycker att du skulle vara lika cool som modell, faktiskt ännu coolare om du lät dina utslag synas. Det skulle visa att du verkligen står för vem du är. Man måste visa det, inte bara säga det.
  Jag har dysmeli, min nedre del av högerarmen fattas på min kropp. Många gånger i mitt liv har jag fått höra hur konstig jag är och barn tittar och pekar och viskar. Det tog lång tid innan jag ens vågade berätta hur folk betedde sig mot mig.
  Jag vill bli modell jag med, men skulle jag en dag lyckas skulle jag aldrig redigera mina bilder så att tex det ser ut som att jag har två armar. Om något vill jag vara en modell med en arm, för det är vem jag är. Varför vill inte du vara den du är?
  Kram Hilda

 4. my 10 april, 2015 on 00:25 Svara

  Det är bara för att du är så fin ändå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna