VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vem älskar inte att vara älskad?

599597d6-aed9-4a2e-bf5c-a96c7b8bd14c

Jag har bestämt att jag ska bli det bästa jag.
Då tänker ni kanske hur menar du nu?
Jo jag menar att jag ska verkligen jobba på att låta mina fina sidor komma fram. Jag vill hjälpa mig själv att lyfta fram mina fina sidor.
Jag ska jobba på att verkligen visa mina nära och kära att jag uppskattar dem, jag ska jobba på att försöka ha mitt humör uppe hela tiden, jag ska jobba på att inte gräva ner mig i små saker.
Det finns mycket jag kan jobba på och jag vet att jag kan få andra i min omgivning att må bättre, bara genom att vara positiv och glad.

Jag är en tjej med mycket känslor och ett starkt humör. När jag är glad så smittar min energi av sig och andra kan bli otroligt glada av att bara vara i min omgivning, men samma sak så tar jag ganska mycket energi när jag är ”grinig”, jag kan dra ner någons humör ganska lätt också ska ni veta. Det är liksom en fram och baksida på min personlighet.

Jag mår ju bättre av att ge energi än att ta energi, så därför så vill jag jobba på att ge mycket mer än vad jag tar. På så sätt så blir jag det bästa jag och alla i min omgivning kommer bli gladare vilket kommer att komma tillbaka till mig och göra mig gladare.

Vem älskar inte att vara älskad?


Annons

Kommentarer


  1. Maja 19 mars, 2015 on 14:04 Svara

    heeej! Älskar din blogg, men undrar hur du tänker gällande modellandet, vill du satsa på modellandet eller vill du arbeta med något annat? Blir du erbjuden jobb som modell m.m … :) skulle vara jättekul att läsa om, och tycker btw att du är jätte duktig modell! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna