VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

”kan du skicka en bild på din slaka snopp”

5

Haha, jag vet inte hur jag började tänka på det här från första början.
När jag var ca 15 år så pratade jag med en hel del killar på nätet och även träffade massa killar. När jag var typ 15 så var det ”inne” att ha mycket smink, eller det var vad jag trodde. Iaf jag hade flera lager med smink, jag gick aldrig utan, jag sminkade inte av mig när jag sov med mina vänner.
Varför vet jag inte, jag hade inte finnar som jag ville täcka eller så, jag tror nog att det var bara för att jag tyckte att det var coolt, det finns ingen annan anledning.

Det var flera gånger som killar frågade mig om jag ens tar bort sminket och som även frågade om jag kunde skicka en bild utan smink. Självklart så ville jag inte skicka någon bild utan smink för att det är ju jätte Oskarmigt tyckte jag. Så jag tog hjälp från en tjejkompis och hon svarade åt mig ”kan du skicka en bild på din slaka snopp” och efter det så slutade killen fråga. Jag menar det är ju lika Oskarmigt, men gud vad jag skämdes.

Just då tyckte jag att de stämde och var super kul, men nu så vet jag inte riktigt, det är ju inte samma sak. Eller jo förutom att killar visar gärna sin snopp när den är hård och inte slak, samma sak med tjejer, vi visar oss hellre när vi är sminkade än inte.
Haha nee fan jag vet inte, jag kommer iaf ihåg den dagen då jag skämdes så mycket över mitt snopp sms 😛 hahah. Nu kommer jag säkert skämmas över att jag publicerade det här 😛

Love, Ellinor


Annons

Kommentarer


  1. Annica Lindholm Tejfors 10 februari, 2015 on 22:48 Svara

    Hahaha det var väl ett jättebra svar !!! Tack för du bjuder på den

    Kram Annica

    • ellinorbjurstrom 11 februari, 2015 on 03:44 Svara

      Haha jaa jag känner att jag bjöd på den :p

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna