VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Du får inte missa!

3 5 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hejsan alla fina läsare!

Idag tänkte jag ge er ett grymt erbjudande på tandblekning. Jag tycker att vita tänder kan förändra en helt, det ser så fräscht ut. Jag har blekt mina tänder med Belissas och ångrar mig inte en ända sekund. Jag kan helhjärtat tipsa er om detta!

Just därför så har jag fixat en grym rabbatkod till er (hela 50%), vem som hellst skulle bli grymt glad för det i julklapp 😀

Mer info om Belissas tandblekning:

– skonsam och effektiv tandblekning som är enkel att använda
– bleknings lampa ingår
– räcker till upp till 20 behandlingar
– ny exklusiv förpackning
Ord pris: 999 kr
JULKLAPPSKAMPANJ TILL MINA LÄSARE : De första 100 som beställer med kod: ELLINOR (STORAbokstäver) får 50% rabatt
HUR GRYMT ÄR INTE DET?!
Jag tycker inte att du ska missa att beställa din tandblekning, är även en perfekt julklapp!
Kram, Ellinor

Annons

Kommentarer


  1. Lina 15 december, 2014 on 03:24 Svara

    Hej Ellinor! Jag är en tjej som är 17 år gammal. Jag inspireras väldigt mycket av dig och din personlighet. Vi är lite likadana tycker jag. Din relation med Kevin är super och rena drömmen. Men jag undrar, har du nånsin gått igenom heartbreak som verkligen krossat dig, har du gått igenom svåra perioder i ditt liv där du bara kännt dig helt vilsen? Att man verkligen inte kan leva utan en person, man vaknar varje morgon och man har ont i varenda ben i kroppen för man saknar personen så mycket. Det känns nästan omöjligt att gå vidare. Men när jag kollar på dig och Kevin så får jag hopp. Det skulle vara skönt om du kunde göra ett inlägg om hur det känns att inte kunna gå vidare, och hur allt blir bättre sen. Såsom jag ser dig verkar du vara en tjej som gått igenom mycket och tagit dig hit du är idag. Det skulle lätta så mycket på mitt hjärta om du kunde göra ett inlägg och berätta vad du gjorde för att ta dig igenom svåra tider och heartbreaks. Just nu ser jag ingen mening alls med livet. Är så sorgsen det är sjukt :( Detta gör så ont!

  2. Viktoria Pettersson 19 december, 2014 on 19:52 Svara

    Tack för rabatten 😀 sitter nu med min allra första behandling! :) en bra julklapp till sig själv. God jul!

  3. Hanna 22 december, 2014 on 20:39 Svara

    Hej! Jag har köpt det där för ett bra tag sen men inte öppnat det än, skulle behöva hjälp med hur länge man ska koka skenan och hur mycket man ska ha på skenan av blekningen osv :) tacksam för svar kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna