VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Därför bråkar jag med Kevin. .

image

image

image

Jag är så sjukt trött idag, jag är så trött så att det gör ont i min kropp. Har du någon gång varit så trött att du inte har någon lust för livet överhuvudtaget? Samtidigt så trött att du känner att du bara vill ge upp alla dina drömmar för att det känns omöjligt? Så trött är jag iaf idag… jag har ingen lust med något.
Jag var tom jobbig och bråkade med Kevin när han försökte hjälpa mig, varför? Jo för att jag är trött och det blev för mycket för mitt lilla huvud. Förlåt älskling! ♡♡♡

Så nu ligger jag i soffan med Micke och killar på film, innan det så gick vi en lång promenad i det fina vädret. Im done today!

Godnatt, Ellinor


Annons

Kommentarer


 1. Linnea 30 oktober, 2014 on 18:09 Svara

  Jag har också varit så trött en gång, stackars dig. LOVE YOU! Världens bästa förebild. /Linnea 11 år.
  Kolla gärna in min blogg http://www.linnislife.blogspot.com
  Jag skulle bli super glad om du kommenterade här eller på min blogg vad du tycker om den. PUSS!

 2. Cicci 31 oktober, 2014 on 13:28 Svara

  Jag har känt så många gånger, allt för många gånger… Jag förstod inte vad som hände med mig, hur kan man vara så glad en sekund och så deprimerad några timmar/dagar senare?!? Det har förstört så många relationer, speciellt med killar. Efter många år fick jag reda på att jag har borderline. Jag fick börja i dbt. Jag har fått lära mig relationsfärdigheter, krisfärdigheter och hur jag ska hantera många situationer. Både jag och min omgivning har fått en förståelse och acceptans för mitt ojämna beteende och humör. Idag kommer till och med vänner till mig för att be om råd. Brukar säga att alla borde gå på dbt eller liknande. Nu syftar inte jag på att du har någon diagnos av något slag. Vill väl egentligen bara säga att man inte är dömt att känna så för resten av livet. Har stött bort många som velat hjälpa mig, händer fortfarande men jag vet varför och jag har lärt mig att vara medveten om det och försöka hantera det på ett bättre sätt. Det var väl det haha!

 3. Joy Malou Schubert 1 november, 2014 on 00:34 Svara

  Även fast du är ovärderligt stark och har ett oändligt mod så behöver du få känna dig svag också. Vila i vad du än känner och tillåt dig själv att gråta eller skrika ut all smärta. Du är en vinnare i alla lägen och ibland faller även dem på vägen mot sitt mål, men din styrka och ditt mod kommer alltid att bära dig. Vart du än står eller går ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna