VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

”Du kommer aldrig att hitta någon som han”

image

image

Vad skulle jag gjort utan min mamma och bror!
Dom är ju helt underbara. Vi har precis ätit lunch tillsammans och pratat igenom en hel del saker.  Det var något som min bror sa till mig som jag verkligen blev glad över att höra och det betydde riktigt mycket att det kom från han. Min bror sa ellinor du vet att bli till

sammans med

Kevin är det bästa du har gjort, han är en så sjukt bra kille som bryr sig om dig. du kommer inte hitta någon vettigare än honom. Min bror är 2 år äldre än mig och det gör också att han är väldigt överbeskyddande och har alltid hatat alla killar jag har träffat, han hatar alla jag pratar med också. Därför betyder det så sjukt mycket att han gillar kevin, men det förklarar ju bara att kevin är grym!

Tack iaf min mamma och bror för att ni förstår mig ♡♡♡♡ jag älskar er.

Love, Ellinor


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna