VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Det bästa du kan göra när du mår dåligt

image

image

image

image

Idag har mitt humör gått upp och det är mycket tack vare mina fina vänner Sarah, Viktor och Daniel som bjöd med mig på brunch. Det bästa man kan göra när man känner sig nere är att komma ut och göra saker, helst inte med alkohol inblandat då man förstärker sina känslor en hel del. Så en brunch med fina personer är ju precis vad jag behövde. Jag tror nog att dem hjälpte mig mer än dem tror, så tack för det.

Vet ni vad? Sarah har fixat så att hon lottar ut bruncher på Nordic Light hotell till sina läsare, ni får inte missa den chansen så jag tycker att ni gör in på Sarahs blogg och deltar nu!
Ni hittar Sarahs blogg och mer info HÄR

Love, Ellinor


Annons

Kommentarer


  1. Sofia 26 oktober, 2014 on 23:14 Svara

    Ledsen över att du mår dåligt, men det är väldigt jobbigt att läsa när man inte har en aning om vad det är som är jobbigt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna