VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Inga ord.

Ellinor Bjurström

Nee alltså jag vet inte vart jag ska ta vägen just nu. Mina känslor är så många och överallt så jag vet inte ens vad jag känner eller vill.
Jag vette fan hur jag ska ta mig ur det här. Vilket fall som helst så måste jag komma utanför dörren och göra något för att ligga i ett mörkt rum resten av sitt liv gör ingen nytta. I det här läget är familj och vänner så viktigt och man inser att man har sån tur som har dem. Imorgon ska jag möta några fina personer och äta Brunch! Trotts hur jag mår nu så ser jag faktiskt fram emot det.

Love, Ellinor


Annons

Kommentarer


 1. Saga 25 oktober, 2014 on 22:49 Svara

  Stackare, jag vet hur det känns… Ett super bra tips är att träna, ut och jogga eller bara ta en lång promenad. Testa, det hjälper!

  Tusen kramar!

  • ellinorbjurstrom 26 oktober, 2014 on 00:42 Svara

   Jaa tack för tipset, jag får prova det :)
   KRam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna