VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Därför är den här dagen inget speciellt

11

Nu ligger jag i soffan hemma hos mamma och väntar på att hon ska komma hem, sedan ska vi åka iväg och kolla i butiker tillsammans. Det räcker med att jag kollar ut och ser att vädret är desamma för att jag ska känna mig halvt opepp på resten av dagen. Aaa neee men med andra ord på kommer inte den här dagen bli särskilt speciell..

Love, Ellinor


Annons

Kommentarer


  1. Aaron 24 oktober, 2014 on 11:15 Svara

    Every single day is a special gift dear Ellinor, even the most boring, ordinary days with health and beauty and youth that you enjoy, will be looked back upon someday, as indeed very precious times.
    <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna