VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Så tycker jag om….

10613016_902427836438279_577875987377925480_n Tjulander1

Så tycker jag om Sarah Tjulander!

Jag är en person som tycker om många människor, det är sällan som jag ogillar någon. Men självklart kan jag tycka om några mer än vad jag tycker om andra, det är ju bara normalt.  Men jag tycker också att vi alla är dåliga på att uppskatta andra och peppa och berömma andra människor som vi tycker är grymma, så jag vill berömma en tjej som jag tycker är grym!

Sarah Tjulander är en tjej som jag verkligen tycker om från hjärtat. Hon är en stor inspiration för många, speciellt på instagram och speciellt för mig. Haha Micke förklarar henne som ”Sarah, du vet min inspiration på instagram” , och det stämmer, hon lägger upp peppade vardagsbilder som får en på bra humör.
Inte bara att Sarah ska ha en eloge för sin instagram, utan hennes personlighet är öppen och vänlig. Hon är så go och jag trivs verkligen i hennes omgivning, jag blir lixom glad i hela kroppen. Hon förtjänar verkligen all lycka och framgång hon vill ha i sitt liv, jag vet inte hur jag ska förklara men hon är GRYM!
För mig är Sarah en riktig glädjespridare!

Läs Sarahs blogg HÄR
Saras instagram: sarahtjulandercom

Kärlek, Ellinor


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna