VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

GÅ BORT, VILL INTE HA DET HÄR…

P1011735 P1011754 P1011776 P1011783P1011829

Till och från är jag deppig. Det bara kommer från ingenstans… det kan ju nog bero på mina hormoner eftersom att jag har min mens nu, men ändå, jag har inte fått så här tidigare. Men jag vill verkligen tacka för allt ärat stöd och era fina tips, fortsätt kommentera, det får mig att bli taggad på att fortsätta blogga 😀 Iaf så hjälper ni mig jättemycekt och det är jag väldigt tacksam för så ett stort TACK till er!

Aja min kväll blev bra eftersom att jag tog tag i mig själv och gick och tränade med min favorit micke!
Det var kul och skönt och jag hoppas att det inte tar 3 månader innan jag går dit igen 😉

Kram, Ellinor


Annons

Kommentarer


 1. Anna 8 oktober, 2014 on 11:09 Svara

  Kanske en ”baksmälla” efter allt du varit med om med Top Model, Turkiet, träffa Kevin, New York osv? Även bra saker påverkar oss och kan göra att man tappar balansen lite. Kanske att bli igenkänd på stan – även om det är kul? Det är ju trots allt en stor omställning och inte alltid bara kul!

  Och hösten kan säkert också påverka – iallafall mig – till det sämre! :)

  Men – JAG tror att det handlar mest om att du inte vet var du ska nu, att du står inför ett beslut som du ännu inte fattat. Att du inte har någon tydlig väg framför dig. Tror att du behöver tydliga mål för att må bra? Och att du mår som allra bäst när du vet var du är på väg?

  Tror inte att du har något val! :) Du måste bestämma dig/hitta en väg som är DIN, som du väljer aktivt och som du börjar gå en dag i taget. Ingen kan fatta beslutet åt dig så det är bara att boka in space för att hitta svar! Det kommer att gå hur bra som helst!!! Och lite deppig är inte farligt. Massa kramar!

  • ellinorbjurstrom 12 oktober, 2014 on 15:33 Svara

   Du har poäng i det du säger! Jag ska försöka klura ut vad jag ska göra nu till hösten så får vi hoppas på att det hjälper :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna