VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Adriana Lima- men ändå inte nöjd?!

bra6 bra10 bra25 bra26 bra28 bra30

Det här är så sjukt.
hade jag för 1 år sedan tänkt att jag skulle komma 2a i Top model och jobba tillsammans med Adriana Lima inom 1 år så skulle jag känna att jag var nöjd och lycklig, då skulle jag känna att allt var perfekt. problemet är bara att jag inte känner mig speciellt exited över det, jag tror inte att det är det här jag vill. Det är nog inte min dröm att åka iväg och resa själv.. för då har du ändå ingen att dela det med.

Nu har jag två val. antingen så kämpar jag med modellandet och åker iväg till Milano, Istanbul, NYC och Kina nästa år. Problemet är att då kommer jag behöva vara själv i ca 8 månader… och det är inte kul, jag kommer inte klara av att vara utan vänner och familj så länge.

Eller så ”ger jag upp” min modelldröm och satsar på något annat. Problemet är att jag inte vet vad och jag har ingen utbildning alls så har typ inget annat att göra. Jag kan plugga, men det är så tråkigt, och jag vet inte vad jag vill plugga till..

Jag får fortsätta fundera på det här jobbiga beslutet. Hur hade du gjort? vad tycker du att jag ska göra?

Love, Ellinr


Annons

Kommentarer


 1. Bella 5 oktober, 2014 on 15:30 Svara

  Snuttan. Jag tror jag förstår känslan… Och jag tycker såhär: om du mår dåligt av att modella (för det gör du om du inte tycker det är kul/tycker det är jobbigt att vara borta så länge) så ska du absolut göra något annat – men det behöver inte betyda att du slutar. Bara att du kanske ”byter dröm” å blir bäst i något annat du tycker är kul… Förstår du vad jag menar? :S Kraaaam

 2. Tilda 5 oktober, 2014 on 16:05 Svara

  Starta en youtubekanal, du har såpass många som skulle börja följa dig, att du kan tjäna pengar på det! Gör Q/A, challenges, kolla med Splay om de vill starta ett program med dig eller liknande. Då kan du få in en fot i mediebranschen, kanske något?

 3. Malin 5 oktober, 2014 on 16:49 Svara

  Jag älskar mode och allt sånt men jag känner att jag inte vill bli model. Men när jag börjar gymnasiet nästa år hade jag tänkt gå Sam Media och i framtiden kanske skriva i modetidningen eller liknande? Så om du gillar att skriva kanske det är något du skulle tycka va kul? :) <3

  • ellinorbjurstrom 5 oktober, 2014 on 18:44 Svara

   Ja det där är ju jätte kul! Jag gillar ju den här typen av bransch, så det kan absolut vara en tanke 😀 Tack! ♡♡

 4. Johanna 5 oktober, 2014 on 18:28 Svara

  Om jag var du så hade jag nog haft modellandet som en hobby eftersom att du känner som du gör inför modellandet. Gå med i en svensk agentur och ta lite ströjobb som det! Samtidigt som du kanske satsar på bloggen och kanske skaffar jobb extra i någon butik eller så?

  Du är fortfarande ung och en dag kanske du känner att du är redo för att ge dig iväg och satsa på modellandet och då kanske det löser sig så att Kevin kan åka med?

  Lycka till finis!
  Puss

 5. Astrid 5 oktober, 2014 on 18:46 Svara

  varför jobbar du inte som modell i Sverige då? :) finns massa bra agenturer här ju, som t.ex. stockholmsgruppen, Mikas… 😉

 6. klaudia 5 oktober, 2014 on 19:22 Svara

  Du klarar det ellinor

 7. Mi 5 oktober, 2014 on 19:24 Svara

  Har du jobbat med Lima?

 8. Anna 5 oktober, 2014 on 19:32 Svara

  Jag tycker att du ska lyssna på ditt hjärta. Det finns en mening med att just du kom till jorden och du ska klura ut vad det är. :)

  Jag tror att du behöver ett likvärdigt alternativ för att inte känna att du ”la ner” din dröm – du måste hitta en annan, lika stark.

  Hitta dina styrkor (social kompetens, glädjespridare, medkännande, inspiratör etc), dina viktigaste ledord (familj, variation, glädje etc) och så bygg på din vision – det du ser dig göra där framme om 5 år, med eller utan familj.

  När måste du ha bestämt dig? Om du tänker jobb: Om du säger nej till det här jobbet, vad säger du ja till istället jobbmässigt? Vi vill inte att du ska gå och dra benen efter dig då du har så mycket att ge. 😉

  Kanske jobba med ungdomar som har det svårt i någon kul organisation? Jobba med psoriasisföreningen på halvtid och modella på halvtid? Tyckte du TV var kul? Läs media och bli programledare.

  Eller – satsa på din dröm (om det nu ÄR din dröm)! 8-9 månader är KORT tid och du kommer att ha minnen för livet.

  Känner du å andra sidan att du vill ha minnen med Kevin istället – gå in till 100 % för att hitta något kul, klokt och bra att göra hemma i Sverige och se till att du inte ångrar att du stannade hemma när du är 65. :)

  Sätt en deadline – den sista december 2014 ska du veta vad du vill! 😉 Haaard work fram till dess. 😀 Skaffa en coach, gå till en studie- och yrkesvägledare, hitta en praktikplats på en modetidning, jobba på Kevins gym i recepteionen, skapa en ny blogg tillsammans med honom, åk ut i en stuga i skogen och åk inte därifrån förrän du vet vad du ska göra.

  Kom ihåg att du får göra PRECIS vad du vill med ditt liv – det är upp till dig att fylla det med vad som ger dig glädje, stolthet och självförtroende.

  Gränser är till för att sprängas, därför känner du att tvåa i Top Model inte ”är något” längre. NYA mål, NYA höjder, NYA utmaningar.

  Börja träna hårt för att få all energi du kan från kroppen, sluta röka och satsa på ELLINOR!!!!

  • ellinorbjurstrom 5 oktober, 2014 on 21:08 Svara

   Oj Shit! Tack som tusan för de här svaret. Du sa mycket vettigt där! ♡♡♡♡♡

   • Anna 6 oktober, 2014 on 08:24 Svara

    :-) Tänkte på också att om du åker i väg – se till att bestämma dig för att det ska bli bra och KUL! Gör det hela till ett projekt där du kan lära dig massor – inte bara om modellandet utan om landet, människorna, dig själv, staden, modet, naturen etc. Kanske planera in kurser i sång, yoga eller public speaking eller ngt annat? Se till att Kevin, dina vänner och din familj – någon av dem kommer en gång i månaden minst. Och se det som ett tillfälle att få mogna, lära känna dig själv mer och att bli STARK – som man ju blir av motgångar. Gör det till en investering i dig själv och hitta strategier och tryggheten inom dig som gör att du klarar av precis vad som helst. Vad skulle du råda din bästa vän? LYCKA TILL!!!!

 9. A 5 oktober, 2014 on 21:39 Svara

  Riktiga vänner och riktig kärlek finns kvar även om du åker iväg ett tag. Karriär och jobbmöjligheter kan försvinna,men för att lyckas måste man vilja. Lycka till vad d än väljer. Jag hoppas du väler midellandet,vill så gärna följa dinn karriär på bloggen,men det är ditt val,ditt liv. Lycka till.

 10. Maria 6 oktober, 2014 on 07:51 Svara

  Jag tror att det enda rätta är att känna efter vad du VERKLIGEN vill. Om du känner att du inte kommer vara lycklig, någonstans långt borta från vänner, familj och pojkvän, då ska du inte vara det. MEN, tänk också på att valet du gör, ska du göra för att DU inte vill satsa på detta, så du inte vaknar upp om 8 år och ångrar dig. Det är såklart omöjligt att veta till 110 %, men för att vara så säker som möjligt, måste man ge sina känslor en ärlig chans, koppla bort hjärnan, som ändå bara talar om vad ”samhället tycker” och lyssna till hjärtat, som talar om vad DU känner och vill.

  När det kommer till plugga, så kanske du skulle kunna jobba med mode, fast bakom kameran. Antingen med stayling eller varför inte fota. Du har ju redan en dörr in och en hel del erfarenhet kring att modella, så där har du ju redan ett försprång. Kolla upp vad det finns för mode/mediautbildningar, kanske räcker det att plocka ihop lite kurser och läsa ett år. Finns det ett riktigt genuint intresse kring modebranchen, kommer det bli roligt att plugga, det går inte att jämföra med att plugga på gymnasiet.

  Lycka till!!

 11. Sara 6 oktober, 2014 on 08:42 Svara

  Jag hade exakt samma problem för ca 1 år sen ! Jag skulle välja mellan en musik karriär och bo i USA i ca 11 månader själv… Det var då jag bestämde mig för att jag inte skulle kunna lämna allt i ca 11 månader plus korta perioder… Därför bestämde jag mig för att börja plugga och idag är jag veterinär och jobbar deltid med musiken! Det var tråkigt med pluggandet men efter 5 år så hade jag e topp jobb samtidigt som jag jobbade med musiken! Mitt tips är att alltid använda ”hobbys” som vid sidan av jobb ! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna