VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Im Ready

P1011290 P1011307 P1011341

Nu sitter jag och väntr på att mina två bröder ska komma och plocka upp mig sedan ska vi hem till Åkersberga och umgås. Jag har tänkt att bli lite hälsosammare så varför inte börja med att inte gå ut ikväll utan istället åka hem till mammsen och mysa!

Ser ni också mina fina fransar? TACKA THOBIAS DEN BÄSTA! Åååh jag är as nöjd. Just nu har jag inget smink allt inte ens mascara, hur grymt är inte det?! 😀

Love, Ellinor


Annons

Kommentarer


 1. ISA 3 oktober, 2014 on 23:16 Svara

  whattaaa? Jag tänkte ba ”jäklar vilken bra mascara”.. snyggt!

 2. Jessica 4 oktober, 2014 on 00:25 Svara

  Hej fina Ellinor :) Jag brukar inte kommentera på bloggar men kände att det var dags :) Jag tycker du verkar vara en helt super skön tjej! Det du står för och det du har gått igenom alltså.. :) Jag har själv gått igenom mkt men inte alls på samma sätt men det ger en styrkan att alltid fortsätta kämpa! Jag är dock lite stuck inbetween nu men det kommer väl :) Jag är själv från Åkersberga och älskar dom 9 åren jag bodde där.Jag bodde på Vivelvägen i Skånsta. :) Fortsätt kämpa!! Kram från en gammal Å-berga bo :)) <3

  • ellinorbjurstrom 4 oktober, 2014 on 01:02 Svara

   Åååh Tack! Aa det är inte lätt när det är svårt, men man måste kämpa! Jaha jag har också bott i skånsta 😀 kram!

   • Jessica 4 oktober, 2014 on 12:53 Svara

    Varsegod! :) Nää det är ju inte det! Jag läser ganska ofta i din blogg om att du alltid måste förbättra dig och bli en bättre människa och alltid kämpa framåt vilket jag tycker är så bra men jag vet inte hur jag ska göra det.. jag har ett jätte bra fast jobb som jag trivs med men det är inte tillräckligt.. så nu känns det mer som att jag har nöjt mig med mitt liv..och jag vet inte hur jag ska ta mig vidare.. 😛 Aahh va kul. jag bodde där från att jag var 6år till 15år men det är många år sen :) Kram å hoppas din dag blir super!! :) Kraam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna