VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ambulans igen

Bild 2014-06-21 kl. 17.02 #2

 

Sedan igår natt har jag legat med 40 grader feber och därav har jag inte bloggat något. Jag har inte haft orken till att ens röra ett finger. Igår åkte jag även ner till Göteborg för årsträff med Pso. Men jaaa det slutade ju med att jag har legat på hotellrummet hela dagen och tyckt synd omo mig själv. Idag ringde de även ambulansen för att jag var så dålig, så de kom hit och stack mig i fingret mm. Men jag ville inte åka med så jag slapp.

Nu ska jag sova vidare för imoeogn ska jag sitta på ett tåg påväg tillbaka till stockholm..

 

Love, Ellinor


Annons

Kommentarer


  1. Moa_Wennberg 28 september, 2014 on 00:37 Svara

    Krya på dig finaste!!

  2. Vevve 28 september, 2014 on 12:36 Svara

    Krya på dig!!<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna