to top

Jag jobbade med Adriana Lima!


10660803_10203865333449268_72297753_n unnamdddded

Hejsan alla fina och glada läsare!
Igår jobbade jag och Jennifer med många supermodeller varav Jordan Dunn och Adriana Lima var två av dem.
Kan ni förstå? Jag fick äran att jobba med Adriana Lima, neee jag har fortfarande inte förstått det. Tyvärr så var det fotoförbud då projektet kommer vara hemligt fram till januari, men då kommer det fler bilder. Jag lyckades få en suddig, dålig bild på slutet. För mig i det här läget så var inte bilden det viktigaste, utan det var att jag fick äran att göra det här jobbet.

WOOOOOW jag kan typ dö lycklig nu! Jag är så glad att jag fick den här möjligheten, men det är så sjukt!

Jag stod och hängde med Adriana en halv dag och hon var så jäkla trevlig. Hon är världens vackraste tjej men beter sig som om hon vore vem som helst, det gillade jag. Neee nu måste jag smälta det här 😀

LYCKA, Ellinor

ellinorbjurstrom

 • Emma

  Sjukt avis!!!
  Glöm inte att kolla in min blogg och min Ellinor tag <3

  september 9, 2014 at 4:38 e m Svara
  • ellinorbjurstrom

   HEjsan!
   Jag har kollat din blogg flera gånger! Super bra är den 😀

   september 15, 2014 at 9:47 e m Svara
 • Emma

  Kommentera gärna något <3

  september 9, 2014 at 4:43 e m Svara
 • A

  Vad kul att det går bra för dig?
  Du är jättefin i håret på översta bilden.

  september 9, 2014 at 8:04 e m Svara
 • Aaron

  I wouldn’t mind a day like that, haha. What a perfectly fantastic week for you sweetie, this trip will be a hard act to follow!

  september 10, 2014 at 10:05 f m Svara

Leave a Comment