VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Streetstyle

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Hejsan alla!
Igår var jag och Jennifer på massa visningar, riktigt kul. Men det är roligast innan och efter för att då står det massa fotografer utanför och plåtar för streetstyle. Igår när jag och Jennifer kom så var det ca 30 fotografer som samlades runt oss och ville ta bild, jag älskar det, så jäkla magiskt. Jag vill aldrig att den här modeveckan ska ta slut, jag vill aldrig åka hem till sverige :p
Nu ska vi snart bli upphämtade och göra ett jobb för Mabylline, jag är så taggad! 😀


Annons

Kommentarer


  1. claudia 21 oktober, 2014 on 08:55 Svara

    Alltså Jennifer är så jäkla lik Molly Nutley, eller man kanske ska säga tvärtom. Hursom så är dem väldigt lika varandra!

    Glad för din skull, Ellinor, att du landade jobbet med Adriana och Jourdan!! Jag tror utan tvekan att du kan vänta dig fler spännande uppdrag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna