to top

Dumma internet

Bild 2014-08-11 kl. 10.48

Nu har jag flyttat till den nya lägenheten här i Istanbul, självklart så har vi inte fått internet dit än… Jag hoppas att det kommer ikväll, men jag vet inte. Därav kan det bli dålig uppdatering idag och eventuellt imorgon.  Jag kommer att ta med datorn till ett cafe så ni kommer inte vara helt utan uppdatering.

Jag älskar den nya lägenheten, Den är inte stor, men jag känner mig som hemma. Gatan utanför är mycket mer i liv och vi har nära till Tunnelbana och shoppingcenter. Jag älskar det!

Love, Ellinor

ellinorbjurstrom

 • Sofie

  Hej! Du har en jättesnygg vit klänning på dig på bilden i det här inlägget. Var har du köpt den?
  Jag träffade dig på Bingos fotoskola i våras, och mejlade dig sedan lite bilder som jag tog där på dig, men tråkigt nog svarade du aldrig så vet inte om du fick dem eller inte?!

  Ha det bra! /Sofie

  augusti 25, 2014 at 9:26 e m Svara
 • Emma

  Nytt inlägg om dig på bloggen<3

  augusti 26, 2014 at 4:38 e m Svara

Leave a Comment