to top

Night at the pool

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCMan blir ju tyvärr ganska uttråkad här ibland. Vi jobbar 6 dagar i veckan och när vi kommer hem så är alla så trötta så vi hänger lite och sedan går vi och lägger oss. Idag fick det vara nog, så jag tog med mig tjejerna ner till poolen och hängde.  Lite omväxling av miljö är aldrig fel. Det var faktiskt riktigt mysigt, man ser det nog på bilderna. Vi kom varandra lite närmare och pratade lite skit. Det kunde faktiskt inte bli en bättre kväll 😀
Så med det så säger jag godnatt!
Love, Ellinor

 

ellinorbjurstrom

 • A

  Hej Ellinor
  Måste säga att jag tycker det är jättekul att följa din resa och läsa om dig.
  Du verkar vara en genomgo tjej .Gillade dig verkligen i Top Model och blev jättebesviken när du inte vann.
  Är lite nyfiken hur det kommer sig att du hamnade i Turkiet, känns inte så vanligt i modellsamanhang,men jättekul att följa dig här.
  Som lite äldre kan jag också bli lite orolig för dig ibland för du är så genomsnäll så man blir lite orolig att du ska bli sårad.
  Tänker på när du skrev nedan att Kevin inte svarade häromdagen.Ett litet tips från mig,låt aldrig en kille vara helt säker på vad han har dig,låt han få vänta lite ibland osv.
  Med det menar jag inte att man inte ska kunna lita på varandra .
  Tycker också det är lite synd att du helblekte håret och satte i hårförlängningar. Hårfärgen i Top Model såg mer elegant ut och kanske ger mer jobb.
  Bara några tips ,men det viktigaste är att du trivs och mår bra.Det är alltid det viktigaste.
  Stort lycka till i fortsättningen.

  augusti 15, 2014 at 8:43 e m Svara
 • Aaron

  Because I fell one time by a pool, I had to mention it – be careful girls wearing those like high heels around the pool and concrete, particularly at night, it is, as my Bon Jovi album is named, very ”slippery when wet”.

  augusti 15, 2014 at 9:47 e m Svara
 • Helena

  Härligt att växla lite 🙂

  augusti 16, 2014 at 8:14 f m Svara
 • Jeanna

  Vad fin din blogg har blivit, nu följer den för första gången då den är tilltalande designmässigt och du uppdaterar regelbundet, och det är ett äventyr du är med om. Sen tänker jag på kommentaren ovan, jag var iväg fyra månader utomlands och min pojkvän var hemma, han var säker varje dag vart han hade mig – aldrig någon idé med någonting annat tillsammans med den man älskar. Men det tror jag verkligen att du vet!

  augusti 17, 2014 at 8:55 e m Svara

Leave a Comment