VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det blir vad du gör det till

Bild 2014-08-08 kl. 11.50 Bild 2014-08-08 kl. 11.51 Bild 2014-08-08 kl. 11.52 #4 Bild 2014-08-08 kl. 11.54 #6 PicMonkey Collage3

 

/Kjol: H&M/ Halsband: H&M / topp: Bershka / 

casting outfit. Idag ska jag ha push up bh för att kunderna använder en större storlek och med denna bh så sitter kläderna bättre 😉 hahah

Jag har bestämt mig för att berätta för er alla hur det är att jobba som modell. Det är inte alls så som många tror. På något sätt så är det jobbigt för mig att skriva ut det här, jag vet inte riktigt varför. Min dröm är att bli modell, men ändå så hatar jag branschen, hur modeller blir behandlade osv. Jag tror att et är jobbigt för att jag inte vill erkänna att min dröm är skit. Jag tycker att det är dumt att ha ett liv som det här som en dröm.

Jag vill börja med att säga att alla agenturer är inte som den som jag har här. Ni kommer få veta fördelar och nackdelar, jag kommer att dela med mig av bra och jobbiga tankar om den här världen.  Ni kommer få veta sanningen mer och mer om ni läser min blogg.

Jag börjar med att skriva hur vi bor. Det finns otroligt många som tror att modellägenheter är lyxiga, men det är helt fel. Just nu är vi nio tjejer i en lägenhet med fyra rum, en toalett, en balkong och ett kök, inget mer, dessutom kommer det två nya tjejer idag. I två av rummen är det dubbelsängar och i två är det enkelsängar. Jag sover i ett rum med enkelsängar.
I mitt rum har vi två sängar och två garderober, för det är allt som får plats. Köket är inte alls så stort, det finns inte ens ett matbord. Vi får sitta på balkongen och äta, men det är ett bord för fyra så alla får inte ens plats.
Vet ni en sak? Som mest så har det varit 13 tjejer som har bott här, det är inte okej.
Kan ni tänka er, en toalett på 13 tjejer? det borde vara olagligt. Men det är klart att agenturen inte bryr sig, det är inte dom som bor här. Agenturen vill bara tjäna pengar och vi är deras produkter. Ibland undrar jag om de ens ser oss som människor.
Men även fast det är litet på så många tjejer så trivs jag ändå, det kunde vara värre. Tjejerna är så snälla och det här är konstigt nog min dröm. Jag kan känna mig ensam ibland, men här är det omöjligt att fysiskt vara ensam. Jag är väldigt glad över att jag kommer överens med alla tjejer som bor här, annars hade det varit riktigt jobbigt.
Nu ska jag ppringa på casting, hörs sen!
Love, Ellinor


Kommentarer


  1. Malin 13 augusti, 2014 on 07:11 Svara

    Åh Ellinor!! Älskar din nya blogg! Superfin!
    Jag är 15 år och har länge funderat på att bli modell, många säger åt mig att jag borde bli det eftersom jag har så naturligt smal kropp. Jag älskar att bli fotad och tycker det är de bästa som finns med kläder!! Men jag är bara 164 lång, så jag tänkte ansöka till Stockholmsgruppens People devision, vet du någonting om hur det är och vad man får göra, och om man tjänar nå pengar på det?
    Vill avsluta med att säga att jag älskar dig och din blogg, riktig förebild är du för mig :) <3

  2. Aaron 14 augusti, 2014 on 09:23 Svara

    I like the pictures, you have so many wonderful features Ellinor. Yes, that’s a harsh girl-bathroom ratio. 13-1?! is not what I expected your accommodations to be when you first told about them. Your new blog is nice, it’s easier to read and see, I like it a lot. Have a good day.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna