VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Babyträff

Idag blev det babyträff tillsammans med min egna lilla mammagrupp. Vi är 5 mammor som har män som är bra vänner sen innan. Alla har fått sitt första barn nu mellan juni och november. Hur Nice? Alla barn är nästan lika gamla. Helt perfekt att vi kan hänga en hel del. Vi försöker ses iaf en gång i veckan!

Så kul att ha många att dela den här stora upplevelsen med barn och allt ♥️


Kommentarer


  1. Ida johansson 22 december, 2018 on 17:57 Svara

    Hej,
    Vore kul att höra hur ni resonerar kring att lägga ut bilder på Aron på sociala medier. :) Har själv en son som är en vecka äldre än Aron och jag/vi har ännu inte riktigt bestämt hur det blir med att publicera barnbilder. Nu är det ju såklart ett annat läge för dig och Jimmy eftersom ni båda arbetar med just sociala medier men det vore ändå roligt att höra hur ni tänker.

    Så kul att följa dig när du gör samma resa som mig, både nu som nybliven mamma och när du var gravid.

  2. Victoria Estelle 31 december, 2018 on 08:15 Svara

    SÅ himla roligt att vara ett gäng mammor med barn så tätt :) Kommer ju vara skoj hela livet nu framöver :) Himla mysigt. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna