VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Till alla er som har hund!

Hej alla fina läsare!

(Inlägg i samarbete med Buddy Pet Foods)

Missa inte tävlingen i slutet av inlägget.
Innan jag fick äran att göra det här samarbetet med Buddy Pet Food så har det alltid varit ett projekt för mig att handla hundmat. Först och främst så har jag glömt flertal gånger, jag har kommit till djurbutiken när det var stängt, jag har fått ont i fingrarna av att bära och kånka hem de tunga påsarna. Ja ni förstår att det hela blir ett projekt för någon som mig, eftersom att jag har svårt att få rutin på det.
Jag har hittat räddningen som gör min och Frankies vardag mycket enklare och mindre stressig – Buddy Pet Food!
Buddy levererar hundmat hela vägen hem till dörren. Du kan välja att prenumerera på maten så det kommer alltid att finnas mat hemma till din älskade vovve. Ni förstår ju hur mycket jag och Frankie uppskattar det! En mindre sak att tänka på för mig.
Eftersom att vi är väldigt mån om att vi själva ska få i oss rätt mat för att må bättre så tycker jag att man borde tänka precis likadant med sin hund och kosten. Det är väldigt avgörande på en hunds livslängd. Buddy Pet Foods är ett premium foder med 100% naturliga ingredienser och extra högt näringsinnehåll. Fodret innehåller inga konserveringsmedel, färgämnen eller syntetiska ämnen. Fodret är också bakat vilket är annorlunda jämfört med de flesta andra torrfoder, att fodret bakas långsamt gör att mer näring stannar kvar i fodret och det blir lättare för hundens matsmältning. Jag vill såklart det bästa för Frankie och därför är jag lite extra tacksam att Buddy Pet Foods hjälper mig med det.
Har du svårt att veta vilket foder din hund ska ha? Då har Buddy Pet Foods ett perfekt verktyg för dig! Det är nämligen så att dom har ett frågeformulär på sin hemsida där du svarar på frågor om din hund och då får du fram det bästa fodret plus mängd du ska ge din hund. Hitta formuläret HÄR.
Nu har jag även ett litet erbjudande och det är de första 100 som beställer med min kod Ellinor20 får en hundklubba på köpet! FRANKIE ÄLSKAR DEN! Med koden Ellinor20 får ni även 20% rabatt på första ordern, det gäller både prenumerationer och engångsköp!

Nu har Buddy Pet Foods även en tävling där du kan vinna ett helt års förbrukning! HUR NICE?!
Det du behöver göra för att vinna är:
1. Följ @buddypetfoods på Instagram
2. Ta en bild på din hund och lägg upp på Instagram under hashtag
#BeBuddy2Puppy och skriv en motivering till varför just din hund ska vinna en
årsprenumeration av Buddy Pet Food.
Tävlingen pågår till 12 februari, tre vinnare utses.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna