VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vaggande madrass från Lullame

Hej igen alla fina!

I samarbete med Lullame så vill jag tipsa er om en GRYM madrass som vaggar ditt barn till sömns.

Som jag sagt tidigare så har Aaron svårt att sova om han inte ligger på mig. Men eftersom att jag fick äran att göra det här samarbetet så har vi inte det problemet längre. Aaron sover perfekt i sin Lullamemadrass.

Det är alltså en madrass som du lägger i spjälsängen och stoppar in i eluttaget. Via en kontroll eller app så kan du stiga vaggningen på madrassen. Det finns 5 olika hastigheter där 1 är lugnt vaggande och 5 är ett snabbare vaggande.

Jag brukar styra madrassen via appen och börja på nivå 5 och sedan sänka till nivå 2 när han sover.
Lullame har även en timer, så jag brukar ställa den på 30 minuter eller lite längre.

Vill ni läsa mer om madrassen så kan ni läsa på deras hemsida HÄR.
Ni kan även beställa hem madrassen på prov i 2 veckor. Gillar ni den inte så skickar ni tillbaka madrassen och betalar bara 600 kr. Älskar ni madrassen så köper ni den såklart!

KRAM!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna