VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ni är guld

Hej alla fina läsare som har hängt kvar även fast jag inte har uppdaterat bloggen på några veckor.

Jag bloggar inte bara för er skull utan även min egen. Menstadels min egen. Jag har bloggat i 5 år, så min blogg har varit som min dagbok, mitt sätt att ventilera det som händer i mitt liv och mina tankar.

Sen jag fick Aaron, bygger hus och jobbar hårt så har det blivit lite för mycket för mig och tyvärr så fick bloggen ta smällen. Sen att det börjar bli mörkt och man blir tröttare och tappar inspirationen har ju inte heller hjälpt mig att blogga mer.

Jag kommer snart att börja göra videos enbart här i bloggen. Korta, ärliga videos. Jag tror att det är ett sätt för mig att fortsätta ventilera men det krävs inte att jag sitter ner och skriver. Vad tror ni om det? Jag tror att det kommer att bli bra både för er och mig. Vi ska bara ta fram ett verktyg som gör att jag lätt kan ladda upp videos i bloggen.

Tack för att ni tror på mig!

Kram!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna