VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det händer oss alla

Frustrationen att inte kunna kommunicera eller inte kunna styra över någons behov. Jag pratar såklart om Aaron. Hur mycket jag än önskar så kan jag inte styra över när han ska vara trött, eller när han ska bajsa. Det är frustrerande i många situationer och det är helt okej. När jag själv är svintrött och bara vill sova så är det självklart att jag önskar att Aaron också var trött och kunde sova. Men så lätt är det inte. Efter många försök till att natta honom så är han fortfarande vaken. Ju längre tiden går utan att han somnar, ju mer frustrerad blir jag. Ibland känner jag för att bara ge upp, kasta in handduken och bara gå därifrån. Det är okej att bli frustrerad som förälder, det är inte alltid så lätt som det kan se ut eller verkar. Vi (framförallt mammor) ska inte vara så hårda mot oss själva. Det är okej. Det är inte alltid kul och det ska det inte vara. Men i slutändan så hittar vi ork och kraft till att fortsätta, det bara sker. Det ska vi alla ha kredd för. Vi ska ha en guldstjärna för att vi klarar det och inte lägga fokus på HUR vi klarar det. Med det sagt så vill jag peppa alla andra föräldrar där ute och visa er att ni inte är ensamma.


Kommentarer


 1. Cecilia 15 november, 2018 on 10:37 Svara

  Hej!
  Jätte roligt att läsa din blogg, eftersom jag själv har en son som är född en vecka efter din så är det extra intressant att läsa dina inlägg om aaron.
  Nu undrar jag ifall du kan göra ett inlägg om hur en vanlig dag ser ut hos er, alltså era rutiner, mat och sovtider 😊

  Ha en fin torsdag!

 2. Hanna 16 november, 2018 on 11:18 Svara

  Mammor borde verkligen få ett eget speciellt pris för sin styrka. Snygg är du också!!

 3. Id 2 december, 2018 on 23:12 Svara

  Har du slutat blogga :(?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna