VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sluta amma för att göra fillers?

Som jag har förstått det så får man inte göra fillers när man är gravid eller när man ammar. Det är samma för alla typer av fillers plus Botox.

Tror ni att jag någon gång skulle få för mig att sluta amma för att göra fillers? Tycker ni att jag känns som en person som skulle prioritera på de sättet? Nej det gör mig ledsen. Det är det sista som skulle ske.

Anledningen till att jag frågar är att jag får så sjukt, sjukt många frågor och pekpinnar varför jag har gjort fillers som gravid/ammande. Folk som alltså tar för givet att jag har gjort fillers nu eller under graviditeten. Jag har princip fått en utskällning för att hen tog för givet att jag fyllt mina läppar när jag var gravid.

För kanske 10e gången så ska jag berätta för er att jag inte rört mitt ansikte alls de senaste året typ. Jag har aldrig gjort något annat i mitt ansikte än 0,5 mm fillers i mina läppar, detta gjorde jag för ca 1 och 2 år sen. Det är allt jag gjort, någonsin.

Så nu vill jag att ni alla ska ta åt er det och sluta ta för givet att jag har gjort det ena och det andra med mitt utseende. Framförallt sluta tro att jag skulle vara så girig att sluta amma för att göra fillers – det skulle aldrig ske.

Sen för att tillägga så är det upp till var och en om man vill göra fillers eller Botox. Jag är varken för eller emot. Jag kommer säkerligen göra båda när jag ”får” göra det. Inget jag känner att jag måste just nu. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag säkert testa. Jag kan tycka att fillers och Botox är fint, så länge det är lagom mycket och bra gjort. Det är den minimala förändringen som gör den fina skillnaden.


Annons

Kommentarer


 1. Caroline 10 oktober, 2018 on 09:15 Svara

  Tråkigt att människor ska hålla på och anklaga utan att ens veta fakta.
  Om man följt dig så borde man väl förstå att du är jordnära och att din lilla pojke är nummer ett och inte prioriterar bort honom för fillers.

  Du är en fin mamma till din pojke! ❤️

 2. Lovisa 10 oktober, 2018 on 13:24 Svara

  Hej!

  Du är sjukt vacker. Vad använder du för eyeliner? Märke?

  //Lovisa

 3. hej 10 oktober, 2018 on 15:50 Svara

  Kissie la ut bilder på sin blogg där hon skriver att din son heter Arnold ..

 4. virginia 4 december, 2018 on 01:22 Svara

  Du är jätte finn, det finns visa som gör fillers och de forsvinner inte. Jag tycket också att du hade mycket på lapperna men 0,5 är inte mycket alls. Men visst det finns massa folk som säger bara bullshit. Har du redan slutar amma? iså fall varför? just nifiken. Jag är inte svensk men ser att många här slutar ammar så tidigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna