VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vem är jag?

Det är en stor fråga. Vem är jag? Och när har man svaret på den frågan? Kommer man någonsin ha svaret?

Jag kan ofta tänka på ganska djupa saker, jag tycker det är intressant. Men ibland så blir det riktigt frustrerade när man tänker djupt eftersom att det inte finns några konkreta svar.

Det finns många dagar som jag känner att jag vet precis vem jag är och vad jag vill i livet. Sen finns det dom dagar som jag inte har någon aning. Jag kollar mig i spegeln och ser en främling. Då säger jag till mig själv att det är okej att inte veta, jag kommer alltid vara JAG även om jag inte har svaret på vem det är.

När hittar man sig själv? Eller vad kan man göra för att hitta sig själv? Jag tror typ aldrig att man gör det helt. Man kan bli bekväm i sig själv men uttrycket ”hitta sig själv tror jag är svårt. En person är så himla mycket, det finns alltid nya saker att upptäcka med en person och samma sak är nog med sig själv. Därför hittar man nog aldrig sig själv helt.

Sen känner jag nog att man inte behöver hitta sig själv. Är mam trygg i vem man är och har accepterat sig själv så är ju det svin bra, mer behövs inte. Jag kan nog säga att jag har accepterat mig själv psykiskt och fysiskt och känner mig trygg med att jag är som jag är. Så det är jag väldigt glad över!

Hur tänker ni? Jag tycker det här är så intressant 😊


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna