VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Löshår i bästa kvalité

Hej alla fina.

Spädbarnslivet eller vad man ska kalla det är mer krävande än vad jag någonsin kunnat tänka mig. Man är verkligen mamma ”in duty” dygnet runt. Jag har fått turen men även oturen att få en väldigt vaken bebis. Det jag vill komma fram till är att jag har haft svårt att blogga idag.

Som förlåt så har jag nu en kod till er som ger er 20% rabatt på löshår. Det är nämligen så att med koden Ellinor20 så får ni 20% på HAIRTASTIC.

Jag var där och färgade mitt hår i torsdags, vi tänkte sätta om mina fästen men eftersom att det såg helt perfekt ut så hoppade vi över det. Tänk er att jag har haft det i över 3 månader nu. Så sjukt bra kvalité och så duktig tjej. Passa på att köpa löshår nu och glöm inte koden 😍

Hemsida: Hairtastic

Kod: Ellinor20 (koden funkar i 3 mån)


Annons

Kommentarer


  1. Rebecca 17 september, 2018 on 09:12 Svara

    Hur tänker du med löshåret sen när du kommer börja tappa massa hår?
    Kommer det funka med löshår ändå?
    Tänker på att man under graviditeten inte tappar sitt hår som vanligt, utan det börjar man göra runt 2-3 månader efter förlossningen.. mitt är helt galet och det är hår överallt och känns som jag blir skallig snart 😭😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna