VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Förlossningsvideo del 2 av 3

Här kommer den efterlängtade videon – förlossningsvideon del 2.

Denna video är öppen och naken, man kan säga att jag inte utelämnar något. Jag gör ljud som jag aldrig gjort förr. Jag fick krysta i över 1h. Första mötet med lillen. Jimmy visar moderkakan. Tiden efter på BB. Jaa ni får se allt.

Glöm inte att ställa frågor som jag svarar på i del 3 nästa vecka!


Kommentarer


 1. Maria 15 september, 2018 on 17:40 Svara

  Vad du kämpade. Starkt gjort. Ni är så gulliga mot varandra. Mycket bra video. Kramar till er. 😊😙

 2. Agnes 15 september, 2018 on 17:41 Svara

  Precis kollar klart både del 1 och del 2 och vill bara säga ett stort TACK till dig och er för att ni delar med er av detta! Du var sån jäkla kämpe, blev verkligen så imponerad! Jättefint samspel mellan dig och din kille ❤️ Från att ha haft förlossningsskräck så länge jag kan minnas, och tänkt att jag garanterat vill göra planerat kejsarsnitt så känner jag nu att jag vill föda naturligt! Vilken grym girlpower du utstrålar! Verkar vara en jättejättefin mamma! All lycka till er fina familj i framtiden och TACK igen! Kram

 3. bjorg knutsen 16 september, 2018 on 01:06 Svara

  The most beautiful Mother, Baby and Father :)

 4. Mv 16 september, 2018 on 11:37 Svara

  Hej ska födda snart och undrar om du tycker det vart att ta epidral ? Och isåfalla Vfr? Har du haft ont i rygen efter den eller känt nåt? Alla info du kan ge! :)

  • Mv 16 september, 2018 on 11:38 Svara

   Värt*

 5. Linnea 17 september, 2018 on 14:03 Svara

  Alltså herregud vilka fina förlossningsvideos! Blev verkligen rörd till tårar av att se hur du kämpade och att se vilken fin relation du och Jimmy har. Tack för att ni delar med er och är så äkta! All lycka till er, kram!

 6. Sofia 17 september, 2018 on 15:02 Svara

  Vad häftigt att filma sin förlossning och själv kunna se den sen! Jag födde min första för 5 månader sen och blir så känslosam av den här filmen. Speciellt av allt fint du säger i slutet, jag är så nära gråten!

 7. Jessica 18 september, 2018 on 12:20 Svara

  Grattis till er och grattis till oss som båda fick hjälp av världens bästa barnmorska!

 8. Nathalie 18 september, 2018 on 12:45 Svara

  Jag skrev mina frågor på DM på Instagram :-) Tack för du delar med dig!! Blev väldigt rörd av både del 1 och 2. Kram till er. /N

 9. Sara 18 september, 2018 on 14:57 Svara

  Alltså! Vad jag grinade när jag tittade på förlossningen! Sååå mycket minnen från min egen förlossning. Det är ju så för jävla jobbigt men sen helt fantastiskt när de små liven är ute 😍 heja dig!

 10. Jonna 18 september, 2018 on 14:59 Svara

  Är gravid i vecka 34 och grät så mycket av denna video! Snart är det där jag och min kille på förlossningen, så overkligt 😅 Så bra jobbat av dig och vilket fint stöd Jimmy är! Han verkar så himla gullig mot dig i alla videos. Blev också så rörd när du sa hur ni skulle ta hand om Aaron och skydda honom direkt efter han kom ut. Kan inte ens föreställa mig känslan när bebisen väl är ute. Ta hand om er och tack för en bra blogg ❤️

 11. Rebecka 18 september, 2018 on 23:10 Svara

  Oj vad fint att du delar med dig!
  Det är faktiskt väldigt spännande att följa resan ..både för att, som du själv säger, upplevelsen är väldigt olika för alla och för att det blir IRL ist för TV som ger osalige andra bilder, superkul att se!

  Och vilken partner du har vid din sida(!), hoppas ni kan behålla det stödet och kärleken genom föräldraskapet framöver. Er pojke har fått världens start på livet, Kärlek är rikedom!!

 12. Catja 19 september, 2018 on 13:40 Svara

  Gud så fint. Satt o bölade 😭 födde min 3e för 2.5 månad sedan så fick verkligen deja vu ❤️

 13. N 26 september, 2018 on 06:25 Svara

  Jag kopierar in min Instagram-dm text här, för jag vill gärna veta 😋 såg att du skrev att du inte läser allt på Instagram.

  Hej! Jag skriver här istället för på bloggen, då min graviditet inte är helt officiell ännu 😊 först och främst, stort grattis till dig och Jimmy! Hälsa det från mig och min sambo T Johansson, som är en vän till Jimmy. Som jag skrev så ska vi ha barn, bf mars, och jag är superspänd och älskar att läsa om/se videos om graviditet och förlossning. Min fråga till din Del 3-video: hur länge håller eftervärkarna i? Är dom riktigt obehagliga, eller bara som mensvärk och man står ut, eller ligger man och lider? 😬 Gör epiduralsprutan ont? (Minns inte om du tog det eller ej? men om du gjorde det 😊)
  Hur kändes det när dom sydde (om dom sydde dig), gjorde det ont? Tillsist, var Danderyds sjukhus bra? Vi kommer också föda där, bor i närheten. Tack för att du delar med dig!! Och grattis igen 🌸😊

 14. Carolin 10 oktober, 2018 on 19:14 Svara

  Jag grät och grät och grääät när jag kollade på din video. Jag tyckte så synd om dig samtidigt som du var så himla stark och cool. Såå häftigt! Detta är första förlossningsvideon jag sett och jag har stark förlossningsskräck samtidigt som jag nu är gravid för första gången i vecka 10. Tro det eller ej men det känns inte lika läskigt efter att ha sett din video. Stort tack och heja dig, vilken kämpe! Stort grattis!

 15. A.j. 12 oktober, 2018 on 21:30 Svara

  Alltså du, omg! Jag blev helt tagen av er film 💗 Har själv fött två barn men filmade inget. Det var som att slungas tillbaka! Ljuden, barnmorskorna, mannen bredvid, den lilla som kommer upp på bröstet. Men precis som du säger är alla förlossningar olika, även sina egna. Det är mäktigt med att föda och vilken urkraft det är. Omtumlande att vara mitt i en ostoppbar händelse som man inte kan förbereda sig för på samma sätt som med mycket annat då det inte finns någon manual och man heller aldrig upplevt något liknande. Mitt råd till alla som skall föda är att ta reda på vilken smärtlindring och hjälpmedel som finns, vilka olika vägar förlossningen kan ta tex snitt, sugklocka. Och försök att inte vara rädd, lita på din kropp och magkänsla och följ med. Varje värk är en mindre tills bäbisen är ute. Tänk på mötet! Heja heja alla otroliga kvinnor och män och tack igen för att du ville dela med dig. Mäktigt! Kramar till fina familjen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna