VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu är jag själv med bebis

Nu har det gått 2 veckor sen lillen föddes, vilket betyder att Jimmy har börjat jobba igen. Det känns kul men läskigt att vara själv med bebis.

Kul att få spendera så mycket tid med honom, och skönt att hitta våra egna rutiner och sätt att göra saker. Läskigt att man inte har någon som kan hjälpa en. Jag kan inte be Jimmy ta han mitt på dagen så att jag får sova eller så. Ja det är helt enkelt mycket som man ska sköta själv nu. Många kan tänka ”Man har ju inget att göra när man är mammaledig” eeh jo, så mycket och det som tar all din tid är att ta hand om ditt barn.

Jag ska uppdatera er om hur det går. Idag ska jag in till stan och fixa mitt hår, det ska bli spännande att se hur det går 🤣


Kommentarer


  1. Nathalie 13 september, 2018 on 16:57 Svara

    Lycka till <3 Förstår att det måste vara en väldig omställning, men det fixar du :) Kram

  2. Maria 13 september, 2018 on 18:11 Svara

    Ja detta fixar du. Vad lilla bebben är söt. Ta hand om er.

  3. Rina 13 september, 2018 on 19:53 Svara

    Kommer gå galant fina. Ett tips är dock att vila när bebis vilar. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna