VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ingen berättade detta…

Det finns många saker med en graviditet och förlossning som man har blivit överraskad av. Saker som man inte visste innan det skedde. Saker som man inte fått berättat för sig. En sak som jag kommit på nu är – mina höfter är inte återställda.

Nej jag förväntar mig inte att vara helt återställd inom 2 veckor, det vore ju sjukt. Men däremot visste jag inte att höfterna blev så mycket bredare och sedan tog tid på sig att ”komma tillbaka” . För mig har dom blivit så pass breda att jag inte kan ha mina byxor på mig.

Åkte till hm igår för att köpa nya, inte ens 3 storlekar större passade mig. Allt för att höfterna är för breda.

Detta tycker jag är jobbigt när det kommer till kläder. Men kvinnligt och snyggt om man bara kollar på formen 😊


Kommentarer


 1. Skolkurator 12 september, 2018 on 10:46 Svara

  Jag har gått ner i princip alla gravid kilon på ett par veckor efter alla tre graviditeterna. Men höfterna har tagit nästan ett år på sig att bli ”återställda”.

 2. S 12 september, 2018 on 12:08 Svara

  Tips! Mamalicious ”amnings”-jeans, snälla mot den nyförlösta kroppen!
  Även Lalabu har superskönt byxor, men då är det leggings.

  • ellinorbjurstrom 12 september, 2018 on 12:16 Svara

   Tack för tipsen! Ska kolla in dom direkt 😍😍

 3. Madde 27 september, 2018 on 09:15 Svara

  Älskar din blogg för det första!! Mina höfter gick aldrig tillbaka helt. Innan jag fick min första vägde jag 52 kg, var riktigt smal och hade inga former. Efter förlossningen fick jag helt plötsligt lite höfter haha. Har aldrig lyckats komma i mina gamla jeans igen men lite former är ju aldrig fel 😉 Nu väntar jag mitt tredje barn om ca 2 månader. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna