VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Min förlossning

Äntligen är klippet här! Den kommer att komma i 3 delar. Om ni kollar på videon ovan så kommer ni att få veta allt!

Kram


Annons

Kommentarer


 1. Stina Johansson 10 september, 2018 on 20:52 Svara

  Vilken fin video Ellinor, herregud vilken kämpe du är! Och hur fin var inte Jimmy? Vilken man du har!

 2. bjorg knutsen 10 september, 2018 on 21:27 Svara

  Thank you Jimmy! Thank you Ellinor! :)

 3. Johanna 10 september, 2018 on 22:36 Svara

  Känner igen mig så i din förlosssning. Duktig du är som kämpar på 🙏🏼👏🏼 Ser framemot del 2

 4. bjorg knutsen 10 september, 2018 on 22:36 Svara

  Jag vill att du två ska gifta dig.

 5. Anna 11 september, 2018 on 08:58 Svara

  Åh vad fint att se detta! Vilken kämpe du är! Jag går själv och väntar på att min egen förlossning ska dra igång, känner mig lite lugnad av att ha sett din video även om den var kämpig för dig. Kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste ha varit när det pågick under så många timmar PLUS att du dessutom fick feber! Du är grym! Kram

 6. Linda 11 september, 2018 on 10:33 Svara

  Vilken fin video på livets finaste stund! Och Jimmy gjorde ett jätte bra jobb! Jag har två barn själv så jag undrar i vilket skede i förlossningen som du upplevde som jobbigast och gjorde mest ont?
  Ser framemot del 2 😊

 7. Victoria Estelle 11 september, 2018 on 11:33 Svara

  Alltså! Du är helt fantastisk! Verkligen! Vilken kämpe du är!!!! <3 Jag har själv fött två barn och är verkligen positivt överraskad över videon – den behövs till alla som ska föda fösta gången eller föda ett syskon för den delen med. Vet att alla förlossningar är olika, det fick jag facit på senast i februari när jag födde min dotter :)
  Stor kram till er!

 8. Karoline 11 september, 2018 on 15:53 Svara

  Wow! Blir alldeless tårögd! Guud vad duktig du är! Och tack för att vi får följa med på din förlossning!
  Har själv BF på måndag.

 9. Ebba 11 september, 2018 on 22:13 Svara

  Jimmy är så fin! Och DU är grym!

 10. Emelie 11 september, 2018 on 22:52 Svara

  Wow! Vilken kämpe! Och vilken bra video! Mycket igenkänning för min del. Födde vår första son den 8 maj i år, också på Danderyd. Personalen var fantastisk och jag släppte på all kontroll och lät de bestämma och säga vad jag skulle göra. Kände mig trygg i deras händer och kände mig inte rädd. Vad jag minns i alla fall, haha. Många minnesluckor. Minns inte alla jobbiga känslor. När de skulle ta hål på fosterhinnan, och när de skulle sy snippan, tänkte jag bara ”ja, ja, gör vad ni vill, bara jag får ha min bebis”. Vad är din starkaste minnesbild av förlossningen? Nu har ju du filmerna till hjälp, men vad mindes du mest direkt efteråt?

  Jag blev igångsatt 10 dagar efter bf, och sonen kom 2 dagar senare (alltså 12 dagar över tiden). Fick knalla runt på förlossningen i nästan två dygn och vänta på bebis. Men när jag fick starkare värkstimulerande dropp så gick det fort.

  Precis som du kände jag mig också ”dålig”, att jag var dålig på att föda barn (eftersom det tog så lång tid), vilket är så himla puckat! Det är ju inget man kan påverka, kroppen tar det i sin egen takt.

  Vilken fantastisk stöttning du fick av killen! Min sambo var så chockad så han glömde bort allt vi hade tränat på under profylaxkursen. Satt mest och höll min hand, hahaha!

  Tack för att du delar med dig. Ser fram emot del 2!

 11. Stephanie 14 september, 2018 on 10:32 Svara

  Gud vad du kämpa på bra! Så himla duktig. O din sambo som gav dig så mycket pepp!!

  O jag känner i gen mig från min första förlossning 2012.
  Jag höll på i 36 timmar från första värkte till barnet kom utt. Jag hade värkar hela tiden 6 till 7 värkar på 10 min o det hände ingenting.
  När min dotter kom ut låsnade moderkakan lite gran o jag började blöda. Sen vart det op efter som att moderkakan ej släppte helt. Jag förlorade mycket blod. Fick va kvar i några dagar.
  Nu nästan 6 år senare fick jag mitt andra barn o det va så mycket lätare (lite för lät nästan)

  Så kvinno kroppen e fantastisk o jag ser fram i mot att få se fortsättningen av din förlosnin

 12. Johanna 14 september, 2018 on 21:37 Svara

  Bra krigat!! Födde min dotter i onsdags och inför förlossningen visade jag min sambo din video då jag ville att han skulle vara ett så fint stöd som Jimmy var till dig. Min sambo tog åt sig så mycket och var helt fantastiskt, mycket tack vare att jag kunde visa detta klipp ❤️ Så tack!!! Min förlossning tog 48 timmar från första värk tills hon var ute så det var verkligen kämpigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna