VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Jimmy blir hemma!

Jag vill bara säga till er att Jimmy blir hemma. Han förstod att jag inte var i ”tillstånd” för att vara själv och kände att han skulle stanna hemma med mig och bebisen. När jag sa till honom att jag fått lite ångest så var det inte ett svårt val för honom.

Det känns bra att han stannar hemma eftersom att mina hormoner går upp och ner. Ena sekunden är jag nere och känner ingenting och andra sekunden är jag lyckligast i världen.

Tack till er alla som kommenterade massa tips och att ni känner igen er i känslorna. Ni alla är obeskrivligt underbara, att ni lägger er tid och energi på att hjälpa mig. ❤


Annons

Kommentarer


 1. Frida 5 september, 2018 on 17:57 Svara

  Helt underbart att komma in igen och läsa det här💕

  • ellinorbjurstrom 5 september, 2018 on 19:05 Svara

   ❤❤❤❤

 2. Ida 5 september, 2018 on 21:05 Svara

  Tycker fortfarande att han är en idiot som ens tänkte lämna dig från första början.

  • ellinorbjurstrom 5 september, 2018 on 21:48 Svara

   Men snälla Ida, nu verkar du vara en idiot som drömmer utifrån inget. Du kan dra dina egna slutsatser, men kalla min sambo för idiot tycker jag är idiotiskt.

 3. Anna 5 september, 2018 on 21:07 Svara

  Tipsar om att lyssna på Rulla vagn-podden. Jag har själv en två veckors bebis och amningen har varit jättekämpig, så det kan vara skönt att höra att det är ganska vanligt och normalt. Kämpa på! ❤️

 4. Alle 5 september, 2018 on 21:51 Svara

  Hej vad skönt att höra! Skrev detta under andra inlägget så vill ändå dela med mig för tror inte du hann se det, och kom ihåg DU ÄR INTE ENSAM OM DESSA KÄNSOR;
  Kära kära du, att inte kunna lyfta sitt barn utan smärta, att då lämna dig ensam är ju faktiskt farligt både för dig och ditt barn. Förstår att du inte vill kasta skit på pappan men jag tycker han prioriterar så galet så galet. Du beghöver ju hjälp både fysiskt och psykiskt, en självklarhet vore att inte lämna dig då. Du har ju förlossningskador! Det är inget att förminska, inte du själv heller. Hoppas han ändrar sig eller att någon närstående kan komma och vara hos dig. Och vet du, OM du är det, så har du rätt att vara arg. Att åka på festresa däremot, är ingen rättighet.

  Och om nu just det löser sig och du inte blir lämnad ensam. Se till att prata med BVC om ditt mående så kan de hjälpa dig och du kan även få träffa kurator. Du är VERKLIGEN inte ensam. Hade flera av dessa problem. Och mig veterligen hade alla jag känner åtminstone några av dem. Det är inte lätt! Du verkar vara en superperson. Kram Alle

 5. lena 5 september, 2018 on 21:58 Svara

  Nej idiot är han inte alls, onödigt att kalla folk öknamn. Däremot är han oansvarig och omogen som ens tänkte tanken. Världen går inte under för att han tar hand om sin familj. Ledsen men den s.k. pappan hade jag sprungit åt andra hållet från så gruset sprutade. Bådar inte gott för framtiden. Hoppas innerligt att han stannar hemma med glädje utan offerkofta. Blev uppriktigt ledsen för din skull.

  • ellinorbjurstrom 5 september, 2018 on 22:16 Svara

   Jag tycker att du är väldigt dramatisk. ”S.k. pappan” skojar du med mig? Du har ingen aning om vad du säger och du har ingen aning om hur han är som pappa och inte. Spring på du. Jag blir uppriktigt ledsen över hur du sitter och kommenterar här.

 6. Malin Bäcklund 6 september, 2018 on 07:25 Svara

  Ellinor, ni kommer/är dom bästa föräldrarna som eran lille kille kan ha. Så snälla blockera dom som skriver illa om er som föräldrar eller be någon annan göra det åt er. Försök att lägga din blogg åt sidan en stund ( eller skriv ner saker och vänta med att lägga ut) ni behöver vara i eran bebis bubbla tillsammans men eran bebis och även era familj och vänner. Dom som inte känner er privat ska inte uttala sig om hur ni ska vara som föräldrar till eran kille. Jag vet vad jag pratar om till er som skriver elaka saker till Ellinor och Jimmy för jag har 4 barn och jag vet hur viktigt det är att ta vara på tiden med en bebis den första tiden. En stor kram till er båda ❤❤❤

 7. Anna-Karin 6 september, 2018 on 07:42 Svara

  Vad bra att han ändrade sig och prioriterade rätt. Kram

 8. Jennie 6 september, 2018 on 08:50 Svara

  Glädjande att han stannar hemma men det var riktigt riktigt sjukt att han ens kunde snudda vid tanken på att åka…. Dags att växa upp och lära sig tänka efter och prioritera rätt, förhoppningsvis har han lärt sig någon av detta. En sån här sak ska faktiskt ingen behöva påpeka för honom, det ska och måste vara självklart.

 9. Matilda 6 september, 2018 on 09:46 Svara

  Men snälla! Att vara ny förälder är inte det enklaste och man gör inte alla rätta beslut med en gång. Han kanske inte tänkte efter riktigt när han kände att han kunde åka på firmaresan. Sen har han ju uppenbarligen förstått Ellinors känslor och aktivt valt att stanna hemma som stöd. Det finns så många rötägg och skitpappor där ute men Jimmy är uppenbarligen INTE en av dom! Sen tycker jag inte att någon har rätt att döma någon annans föräldraskap och förhållande.
  Kram till er ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna