VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vecka 38

Nu är jag i vecka 38 (37+5). Så snart i vecka 39. De senaste 3 veckorna har faktiskt gått ganska fort. Men nu märker jag att dagarna börjar gå mycket långsammare och jag börjar bli riktigt otålig. Ni vet när man inte vet vart man ska ta sig till.

Hade jag fått bestämma själv så hade jag lätt kunnat föda nu. Utan problem. Jag är så trött på att vara gravid. Känna mig klumpig, inte få göra vad jag vill, konstant mensvärk, halsbränna ne allt sånt känner jag mig riktigt klar med nu.

Då ska vi inte prata om längtan efter bebisen. Jag längtar ihjäl mig efter att få hålla honom. Så mycket att jag inte ens är nervös inför förlossningen eftersom det enda jag kan fokusera på är att jag ska få träffa honom då. Det kommer säkert ändras under tiden och nerverna kommer garanterat att spännas.

Just nu får jag försöka fokusera på något annat skoj. Som att vi inom 5 veckor kommer att ha stommen på huset klart 😁


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna