VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Att välja kläder som gravid.

Det är aldrig lika lätt att klä sig gravid som att klä sig icke-gravid. Varje gång jag står framför spegeln i garderoben så får jag panik. Inget passar. Magen är ivägen. Det blir svettfläckar på allt. Klänningarna är för korta. Tuttarna blir klämda. Ja det finns så mycket som kan bli fel …

Dom här bilderna la jag upp på min Instagram och då var det många som frågade vart jag köpt min outfit. Jag måste ärligt säga att jag kände mig väldigt fin i den outfiten.

Bodyn är från en sida som heter Shein. Kjolen är från HM och är inte en gravidkjol. Snöret som jag har över magen vet jag inte, jag hittade det i en låda i garderoben. Haha.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna