VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lärdom är något som tar dig framåt

1 3 6 7 9 11 14

För ca två månader sedan så hade jag och Kevin en stor diskussion, jag skulle inte kalla det bråk utan mer ett samtal som var väldigt laddat med känslor.

Samtalet handlade om att Kevin ville att jag skulle ”ta tag” mer i mitt liv, att han behöver en kvinna som är driven och självständig. Jag driver min blogg och instagram samt modellandet och det gör jag bra, men jag hade fortfarande mer tid över. Mina dagar såg väldigt slappa ut. Kevin sa i stil med ”Du har så mycket potential och möjligheter men du tar inte vara på det” ”Du sover väldigt länge och med det låter du så mycket tid gå till spillo”. Det Kevin menade var att han tyckte att jag kunde utvecklas så otroligt mycket mer än vad jag under den tiden gjorde, men det förstod jag inte då. Jag tog det som ett påhopp och därför blev det en stor diskussion med många jobbiga känslor, jag blev arg och ledsen. Det här var nära på att vara vårt förhållandes slut. Kevin vill leva med en driven kvinna som går upp på dagarna och gör något vettigt ist för att bara strosa runt.

Efter mycket tänketid så kom jag fram till att Kevin hade rätt, jag gjorde inte så mycket med mitt liv. Jag lät all min tid gå till att bara strosa runt och vänta på bättre tider. Jag chillade mycket och när dagen var slut så kunde jag inte säga något vettigt jag gjort. Efter att Kevin öppnat sig och berättat för mig hur läget va fick jag en tankeställare, då lovade jag mig själv att jag skulle bli en bättre variation av mig själv. Jag ville inte vara någon som slösade bort alla timmar på att vänta på att något skulle komma till mig. Jag visste att jag var bättre än så.

Jag började med att ställa klockan på 09.00 varje morgon. Kvällen innan gjorde jag ett schema för den kommande dagen. Jag gjorde saker som jag tycker är kul, som tex pyssla, engagera mig i bloggen, träffa vänner osv. Jag såg till och med till att få lite jobb möten. Redan då så kände jag att jag levde mer, jag kunde i slutet av kvällen rabbla upp en hel del saker som jag hade gjort under dagen. Det var ju inte bara bra för mig utan att det fick mig att känna mig mycket bättre.

Idag är jag som dag och natt om man jämför med då. Idag mår jag bättre än någonsin och jag har tagit tag i mycket. Jag har börjat på yoga, så jag kör yoga 4 gånger i veckan. Jag har börjat på en Spanska lektion som är 2 timmar om dagen alla dagar i veckan. Jag vaknar av mig själv innan kl 9 och jag har funnit en stor ro i att konstant städa och ha det fint runt om mig. Jag är en helt annan person idag och det är bara till det positiva. Mina dagar är fulla med massa saker som utvecklar mig som person och för mig framåt i livet. Jag är trött på kvällarna och somnar runt 12. Jag är taggad på nästa dag och är super taggad på framtiden, det har jag inte varit tidigare.

Jag kan faktiskt våga påstå att jag är lyckligare än någonsin och jag är bekvämare än någonsin i mig själv. Allt detta har jag Kevin att tacka. Utan honom så hade jag aldrig tagit tag i mig själv och mina dagar från början. I den stunden så vart jag jätte ledsen på Kevin, men nu idag så är jag så jäkla tacksam över att han ”vågade” säga ifrån. Han har hjälpt mig att förändra hela mitt liv och synen på det.

Tack älskling. 


Annons

Kommentarer


 1. Emelie 18 november, 2015 on 22:26 Svara

  Hej Ellinor
  Jag tror att Kevin absolut hade rätt. Jag är inne i en fas som är lite som din, pga att min framtid ser osäker ut och jag är rädd och osäker att ta tag i saker. Allt är nytt och då är jag rädd och gör istället ingenting om dagarna eftersom jag inte vågar. Min kille har precis som din sagt åt mig att jag måste göra saker, inte hålla på och bara låta dagarna gå (jag mår själv dåligt av att dagarna går utan att jag gjort något, får framtidsångest). Så i alla fall, vad duktig du är Ellinor! :) Du har kommit så långt. Jag försöker göra något av mitt liv men det känns kämpigt och som att jag inte har lust till något, men tänker att det går nog lättare ju mer jag försöker. Ville bara säga att jag känner igen mig och du är inte ensam :)
  /Emelie

 2. MiaZ 19 november, 2015 on 23:20 Svara

  Hola Ellinor,
  Fantastiskt fint inlägg med en massa väldigt viktiga tankar.
  Och inte bara tankar utan all den action du har gjort genom att ta tag i ditt liv, göra upp program
  och börja aktivera dig på olika sätt.
  Ditt inlägg är så viktigt, så jag önskar att kvällstidningarna som ibland publicerar blogginlägg och även
  Stoppa Pressarna och vad dom nu allt heter, kunde publicera ditt inlägg.
  Tror att det finns många ungdomar som känner sig ”vilse” som inte har jobb, inte går på någon utbildning
  utan i princip bara går runt och väntar på att något skall ske.
  I stället för att själva ta tag och se till att aktivera sig med någonting, sport, idrott, gå någon kurs, låna böcker
  på biblioteket för att lära sig mera om något man är intresserad av.
  osv. osv.
  Tror att ditt fina inlägg skulle kunna hjälpa såå många att stanna upp och tänka till lite extra över sitt liv……..
  Och finna en ny mening med tillvaron.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna