VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hur fan tänkte dom? jag blir så upprörd, stötta inte något som är helt sjukt…

12178163_10207058305603631_145360230_n

Förlåt, men vad fan är det här?! Jag tror att det ska föreställa hen skyltdocka, men jag kan inte se några ben..
Jag skulle verkligen vilja veta vad dem tänkte när dem klädde dockan och ställde ut den? Inte bara det utan butiken säljer mycket strumpbyxor, så det var meningen att man ska fokusera på dem?! hallå? vilken värld lever du i? människor på denna jord ser inte ut så, vad vill denna butik uppnå eller förmedla med den skyltdockan? Inte är det något positivt iaf.

Jag blir uppriktigt ledsen över att någon idiot kan välja att tillverka en sådan skyltdocka, visst det kanske är lite konstnärligt eller så men den är respektlös. Den går hand i hand med modellbranchen och dess sjuka ideal. Jag vet ju hur det är, dem ber alltid modellerna att gå ner i vikt, dem vill att alla modeller ska vara så sjukt smala och därför blir jag så ledsen när jag ser den här dockan, är det så här mode industrin vill att vi ska se ut? Den här butiken stöttar det? och om dem inte gör det så var det väldigt klantigt att välja den dockan… Om dem stöttar det så vill jag bara säga till världen att det är FEL, det är ett hemskt beteende.

 

Love, ellinor


Annons

Kommentarer


  1. pawel 29 oktober, 2015 on 23:59 Svara

    svårt att inte hålla med dig…
    ”Den här butiken stöttar det?” – maila och fråga kanske?…

  2. Ebba Rooth 9 november, 2015 on 11:22 Svara

    Calzedonia ser jag ? precis slutat mitt jobb där, är bilden tagen från en butik i sverige? det ser verkligen hemskt ut, blir chockad ;(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna