VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Jag blir så ledsen i hjärtat… NI KAN DRA ÅT HELVETE.

image

VAD FAN ÄR PROBLEMET?! Jag är så jävla ledsen och besviken.

När jag fyllde år så gick jag runt i hela Barcelona och letade efter den perfekta cykeln som jag skulle köpa till mig själv i födelsedagspresent. Jag hade också fått lite bidrag av min mormor och min gammelmormor. När jag gått runt i flera timmar så hittade jag den, den perfekta cykeln som bara lyste upp. Den kostade lite mer än de andra cyklarna men eftersom att jag blev så glad när jag såg den så köpte jag den ändå, det var liksom min cykel redan från första ögonkastet, haha.

Jag vet inte om jag är ensam om det eller om det är vanligt, men jag kan verkligen bli kär i saker, jag blir liksom så jävla glad när jag bara ser det. Det händer inte så ofta men cykeln är en av de gångerna. Jag blev liksom så jävla glad när jag satt så cykeln och cyklade runt. Jag kände mig verkligen lycklig när jag cyklade på den. Det var min och jag äskade den.

Eftersom att jag visste att min cykel var lite dyrare och fin så köpte jag det säkraste låset som går att ha, det kostade 800kr och till det så köpte jag ett extra lås. Jag tänkte att det var värt att lägga ner extra pengar för att ingen skulle ta den.

Idag när jag kom till cykelstället där jag hade ställt fast cykeln så var den borta. Någon idiot har knipsat det ena låset och det andra hängde kvar, så vi tror att dem har knipsat i ramen också.
Jag tror inte att så många kommer att förtså mig men jag är så jävla ledsen, jag har faktiskt legat och gråtit länge nu för att jag är så otroligt besviken, arg och ledsen. Jag hann använda den riktigt få gånger innan någon annan skulle komma och ta den.

Jag är inte ledsen för att pengarna är borta, för så länge det är materiella saker så går det oftast alltid att ersätta. Men jag är ledsen att min älskade cykel är borta, jag är ledsen över att jag älskade den så mycket och var så lycklig varje gång jag cyklade med den. Jag hade köpt den till mig själv i present, det var MIN.

Jag blir så jävla arg och förbannad att man inte ska kunna ha en låst cykel utan att den blir snodd… Ge fan i andras grejer, det är inte era! Det som också gör mig ledsen är att för dem som snodde den är det bara en jävla cykel, som vilken som helst, men för mig är det så mycket mer och jag skulle nästan kunna göra allt för att få tillbaka den..

Med det sagt så vill jag bara att alla ska låsa sin cyklar en extra gång och ni som tar dem kan dra åt helvete.


Annons

Kommentarer


 1. MiaZ 26 oktober, 2015 on 02:57 Svara

  Himla trist med din cykel som blev stulen….
  Att det stjäls mycket i Barcelona är ju känt…. men faktum är att även i Sverige stjäl dom jättemånga cyklar.
  Det enda jag kan föreslå är att du köper en cykel som är begagnad, ful, gammal, rostig etc. alltså riktigt sjabbig.
  Då kanske den inte stjäls, för då finns det ju inte mycket andrahandsvärde om någon skall försöka omsätta
  cykeln i pengar.
  Det enda är om tjuven stjäl cykeln för att ha den för eget bruk. Men då kan man ju hoppas att inte ens tjuven
  vill åka runt på en gammal cykel som inte ser mycket ut.

  VERKLIGEN LÅGT NÄR FOLK STJÄL NÅGOT FRÅN ANDRA…..

  • ellinorbjurstrom 26 oktober, 2015 on 09:01 Svara

   Jaaa men så är det. Jag visste ju om att det snors mycket här när jag köpte cykeln.. Men jag ville ju på något sätt blunda för det. Det tråkiga är att jag vill inte ha en rutten cykel, jag blev på riktgigt lycklig av att ha min andra fina cykel.

   Aaah vi får se hur jag gör nu. Antingen så köper jag en gammal skruttig eller så köper jag en likadan men med 4 stora lås. haha

   Kram

 2. pawel 26 oktober, 2015 on 18:01 Svara

  trist men… en gång så ramlade min <3 Nikon <3 tillsammans med min bästa obiektivet. Både gick sönder :(
  Kändes som att världen var på väg at rasa men…bara en stund. Det finns alltid positiva i det negativa har jag en sånt inställning i livet! 😉 Köpte ny och mycket bättre kamera och ny och bätte objektivet! 😉 Rekomenderas starkt! (Y) 😉 Annas så nu vet du att cykelstället är inte särskild bra att lämna en fin cykel i/på så det är bara att lära sig utav erfarenheter :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna