VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Börja dagen bra!

111IMG_9323

(hahah vet att den ser osmaklig ut, men väldigt svårt att få gröt att se gott ut, haha)

Idag börjar jag min dag med en skål gröt, så himla gott! för mig funkar det skit bra då det är lätt att göra, lätt att få i sig och håller länge.

Igår kom min pappa och hans tjej hit till Barcelona så idag ska vi visa dem stan och åka och besöka lite härliga platser. Det känns så konstigt att se pappa här i Spanien.. Hemma hos mig nu liksom. Men så himla kul! Igår tog vi med dem till en restaurang som heter La Luna och har mexikansk tapas, en favorit hos mig och Keivin. La luna ligger i born för er som undrar det :)

Love, Ellinor


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna