VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Den smink grunden använder jag

20151020_145536 IMG_9385 IMG_9389 IMG_9391

Jag fick en kommentar där någon av er undrar vad jag använder för smink bas. Svaret är att jag blandar två olika. Jag har så ljus hy, men dem ljusa blir för ljusa och blåa och dem mörkare blir för orangea. Så jag blandar de två på bilden. Jag använder mig av Maybelline, det kan ni bla köpa på kicks och H&M.

Efter att jag använt foundation så lägger jag ett puder från Maybelline för att göra hela huden lite mattare.

Om du vill att jag gör lite fler smink tips inlägg så kommentera gärna, så kanske jag kan göra det.

LOVE!


Annons

Kommentarer


  1. Amanda 20 oktober, 2015 on 21:33 Svara

    Ja mer smink tips!!:D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna