VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En läxa under mina 21 år.

11994297_10206792309873904_1937311391_n

Jag har lärt mig en sak under mina 21 år som jag har levt.

Man ska aldrig lova något när man är glad- man ska aldrig agera när man är arg- man ska aldrig ta några beslut när man är ledsen.

Gör man något av dessa tre sakerna under de tre tillstånden så kommer man oftast att ångra sig. Jag tror att vi alla människor tar beslut väldigt förhastat, vi tänker inte riktigt efter innan. Det är något som jag måste lära mig, att tänka efter innan jag gör eller säger något. Det finns så många gånger som jag har fått äta upp eller ångra det jag sagt eller gjort när jag har varit i någon av dessa tre tillstånd. Jag måste lära mig att bara stanna upp, andas, tänka och sen agera. Jag måste lära mig att ge saker och ting lite mer tid.
Jag vet att jag inte är ensam med det här problemet, sanningen är att det är nog vanligare än vad man tror, vanligare än vad jag tror. Det är så himla lätt att agera efter känslan just då, för just i den sekunden så känner man att det beslutet är rätt.

Love, Ellinor


Annons

Kommentarer


  1. Hurdler Kenning 5 november, 2015 on 03:00 Svara

    Good job!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna