VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En riktigt inspirerande tankeställare. Alla borde ta åt sig

IMG_8049

IMG_8097

Det här var min första ensamma natt i våran lägenhet här i Barcelona. Kevin har åkt till Sverige för att göra ett jobb, så jag är ensam här. Det är blandade känslor, det känns lite konstigt men samtidigt väldigt tryggt.

När jag är själv så älskar jag att lyssna på ”lugn” akustisk musik och det får mig att tänka väldigt mycket. Idag fick det mig att tänka på att jag är väldigt lyckligt lottad, på många olika sätt. Jag har en så otroligt fin pojkvän som jag kan se en ljus framtid tillsammans med. Jag har en otroligt fin och kärleksfull hund. Jag har en familj som älskar mig och gör allt för att jag ska må bra. Jag jobbar med det jag älskar och jag upplever mycket i mitt liv. Jag känner mig verkligen tacksam över allt det som jag har.

Men samtidigt så är inget av det något som bara har kommit till mig.. jag har fått kämpa otroligt mycket på olika sätt för att alla dessa punkter ovan ska finnas i mitt liv.

Mitt och Kevins förhållande har gått upp och ner och vi har kommit till punkter där vi ifrågasätter om vi ska göra slut, men vi båda älskar varandra och kämpar för att vi ska ha en framtid och nu på senaste så har jag märkt att våran ljusa framtid kommer att komma om vi fortsätter att kämpa för våran kärlek.

Frankie, min hund är inte heller något som en dag knackade på dörren, vi har uppfostrat honom till den hunden som jag känner. Det är ett stort ansvar att ta på sig och sköter man det bra så kommer man bara få massa kärlek tillbaka.

Jag har inte alltid haft det lätt med min familj, det har varit väldigt tufft på olika sätt i min ungdom men utan mig och min utveckling och syn på saker så hade det inte sett ut som det gör idag, det tackar jag mig själv oändligt för. Min familj är mitt allt och jag är så glad att jag har dem, jag är glad att jag har dem trotts allt vi har gått igenom tillsammans. Jag har lärt mig mycket om mig själv och hur en relation till ens familj borde vara.

Mitt jobb är definitivt inget som har kommit till mig, det är jag själv som har gått ut där och kämpat för mina drömmar, men framförallt aldrig gett upp på dem. Man kan inte gå runt och vänta på att något ska komma till en själv, men så länge du kämpar och inte ger upp så kommer du för varje dag komma ett litet steg närmare.

Allt jag har upplevt i mitt liv är bara för att jag inte låtit min rädsla ta över. Etc, flytta till Barcelona är inget som är enkelt, det är läskigt och kräver mycket mod, det är inget som jag bara har fått enkelt till mig.

Allt dessa är saker som jag är otroligt tacksam över och de dagarna som jag känner att jag står stilla i livet, eller inte åstadkommer något så ska jag tänka tillbaka på dessa punkter och tänka att allt är möjligt så länge jag själv tror på det och kämpar för att det ska hända. När jag kommer till motstånd eller inte gillar något i mitt liv så ska jag tänka tillbaka och peppa mig själv till att jag kan ändra på allt bra jag vill, det finns alltid en väg framåt eller en väg ut från det du är missnöjd med. Allt ligger hos dig själv, hur du väljer att se på saker och hur du väljer att gå vidare därifrån.

Love, Ellinor


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna