VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Brunch med bästa Natascha

IMG_9228 IMG_9252 IMG_9258

Idag mötte jag upp Natascha för att prata om lite kommande grejer som vi tänkte göra tillsammans. Hon visade mig ett as mysigt brunch ställe med super god mat. Hahah man kan säga att maten är riktigt blogg-vänlig, det är något som är riktigt uppskattat bland bloggare. Med det menar jag att det är fint och blir bra inspirerande bilder.

Nu ska jag vara hemma och packa för att imorgon bitti åker jag till Sverige för ett jobb tillsammans med LG! Wiiie! Ska bli så kul att träffa familjen och mysa i kylan, haha.

Ni kan läsa Nataschas blogg HÄR
Love, Ellinor


Annons

Kommentarer


  1. joanna-livet med Asperger 13 oktober, 2015 on 15:25 Svara

    Mumms

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna