VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Pilates spinning

IMG_6388 IMG_6447 IMG_6449 IMG_6530 IMG_6663

Jag fick den äran att prova på Pilates Spinning, jag hade dock ingen aning om vad det var när jag gick med på att testa.. Jag kan inte säga att jag ångrar det, men jädrar vad jobbigt det var. Man bara kände svetten rinna och musklerna skrek att man skulle sluta. Men förutom det så var det faktiskt kul, det var ju annorlunda träning liksom, lite roligare än att bara springa eller vara på gymmet.

Träningsverken efter det passet var inte att leka med kan jag lova. Lilla otränade jag gick all in.

Love, Ellinor


Annons

Kommentarer


  1. Erica 13 oktober, 2015 on 08:22 Svara

    Ska du börja träna nu när du tycker att det är roligt? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna