VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Gemensam träning- tillbaka till Ibiza

 

Första aktiviteten vi gjorde var att samlas vid en super fin klippa för att sedan dela upp oss i två grupper. Första gruppen var kvar vid klippan och gjorde övningar, andra gruppen skulle springa upp för ett berg. Jag hamnade i andra gruppen och var tvungen att springa. Fan vad jag ogillar att springa, inte nog med det, Kevin skrattade åt min springstil. Det tog inte så lång tid innan jag kände att jag ville ge upp, men självklart så gjorde jag inte det. Skulle vara otroligt pinsamt att ge upp bland dessa människor, vad skull dem tycka om mig då liksom?

När vi sprungit klart så kom vi tillbaka till klippan, där kunde vi andas lite och göra vad vi ville. Jag och Anders tränade på våran yoga, eller jag lärde mig snarare yoga. Det var super kul! Jag kände direkt att det här är något jag är grym på, eller skulle kunna bli ett pro på om jag bara lär mig. Vi gjorde några olika Yoga poser och det var så mycket svårare än vad det såg ut och vad man tror.
Vi lyckades göra en pose som många inte klarar och det är ”flying”, hahah eller jag kallar den det. Flying är en pose där den ena ska ligga rak på den andres fötter i luften utan att hålla i sig.

Jag hade en grym första aktivitet och fick en stor inspiration till att vilja börja på yoga. Tack Anders för att du hjälpte mig med det.

Love, Ellinor


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna