VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ibiza och träning

9 10 11

Jag har haft så mycket att göra nu när vi har varit här på Ibiza. Vi har haft ett riktigt tight schema med guppen vi var här med. Vi har bland annat tränat i olika former, åkt båt och umgåtts. Jag måste säga att jag
är riktigt imponerad på Celsius och Fitdapt (en ny app som kommer komma inom kort) som har ordnat den här resan.

Fitdapt kommer att vara en träningsapp där man enkelt kommer att kunna följa träningsprofiler och deras tränings scheman. Meningen är att man enkelt ska kunna se vad andra gör för övningar och träning för att kunna få inspiration till sig egen träning. Denna app kommer att komma inom kort. Fitdapt böjd tillsammans med olika träningsprofiler till Ibiza för att presentera appen och samtidigt filma en träningsvideo som kommer att släppas i samband med appen. Vi har varit cirka 30 personer, träningsprofiler och personer från Celicius som är huvudsposorerna.

Det här har varit en resa full med inspiration och skratt. Många kanske undrar vad jag gjorde här om det handlar om träningsprofiler. Jaaa jag undrar samma sak. Mycket är för att jag är tillsammans med Kevin och han är ju (enligt mig) den bästa inom detta ämne, men också för att jag har mycket energi och tillför mycket i en grupp. Jag känner grundaren av appen, Mike, och han tycket att det skulle vara kul att ha med mig och självklart tackar jag inte nej.

Ni ska få veta och se mer av varje aktivitet och upplevelse, men det blir så svårt att göra allt i ett inlägg och på samma gång, så jag kommer att sprida ut det lite. Men jag kan så mycket som säga att det är GRYMT!

Denna resa och upplevelse är i samarbete med Celcius.

 

Love, Ellinor


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna