VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

ROADTRIP- Ibiza bergen

 

 

20191 2 6 9
13 16

Alltså herre min skapare vad fin den här ön är! Många känner till Ibiza som enbart en partyö, men jag kan lova er att Ibaza har så mycket mer att ge. Jag och Kevin bestämde oss för att ta våran hyrbil och åka på en roadtrip, så vi hittade en karta och ritade upp en plan på vart vi skulle åka. Vi började med att åka på motorväg i ca 50 minuter innan vi (vad vi trodde) kom fram till våran valda destination. Nejnejenej vi hade bara börjat våran roadtrip..

Vi åkte upp på en liten grusväg som bara blev mindre och mindre, buckligare och buckligare, högre och högre. Alltså det är ju sjukt, det finns inga vägstaket eller något som hindrar dig från att köra av vägen och stupa rakt ner. Jag som är otroligt höjdrädd blev as nervös, men samtidigt så ville jag så gärna till våran detonation, kunde inte vara lätt för Kevin att ha mig bredvid sig. Kevin körde otroligt sakta med våran låga, ej landsvägs anpassade lånade bil.. Vi hörde att den skrapade i några gånger, heheh och såg efter att den fått en liten skada. OOPS.

Vi kom ner från det berget och fortsatte upp för ett annat berg. Mer om det får ni se sen!

Love, Ellinor


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna