VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Flygresan

2 3 5 6 8 9

Först så måste jag börja med att klaga på en sak som har stört mig länge. VARFÖR FINNS DET INGEN BRA MAT PÅ FLYGPLATSER?! Alltså vi kom till flygplatsen kl 05.55 och självklart hade jag inte hunnit äta innan. Jag tänkte ju då att jag kunde äta på flygplatsen, men nej. Dem hade bara onyttiga saker och slaskiga mackor… till slut så hittade jag en fruktsallad och köpte den, men inte ens den var bra.

Förutom den dåliga starten så gick allt super bra. Frankie är hemma i Barcelona med en tjejkompis, så mysigt för dem. Saknar redan Frankie, så jobbigt att vara utan honom. Nu ska vi vila lite eftersom att vi har varit på äventyr hela dagen (mer om det i nästa inlägg), efter det så ska Kevin ta med mig till en bra restaurang i kväll.

Vi är ett helt gäng som ska hit till Ibiza och fira att Fitner App har lanserats. Jag tror att jag och Kevin var dem första hit, resten kommer i kväll. Jag ska skriva mer om vad vi gör här när jag själv vet mer. Imorogn ska vi alla samlas och få reda på vad som händer. Wiiie, spännande!

LOve, Ellinor


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna