VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Boquerian

OMP_3299 OMP_3334 OMP_3336 OMP_9870

Bilderna är snodda från Nataschas blogg som ni hittar HÄR

Idag har det varit en bra dag. Jag har känt hela dagen att inget kan förstöra den och så blev det!

Jag började dagen med att möta upp en tjejkompis som också bor här. Hon heter Natascha och bloggar på samma portal som jag. Hon har en sjukt inspirerande blogg, hela hon är sjukt inspirerande (LÄS HENNES BLOGG HÄR). Jag är säker på att hon och jag kommer att göra massa skoj tillsammans.
Vi gick runt lite på stan sen gick vi till en matmarknad som heter Boquerian och liggen på La Rambla. Det skulle jag tipsa er om att besöka om ni någon gång åker till Barcelona. Dem har massa god mat och framförallt goda frukter och smoothies.

Efter att jag träffat henne så åkte jag och Kevin på en casting som gick halv bra. Vi får se om jag får jobbet eller inte, men jag tvivlar hårt på det. Sedan åkte vi på ett möte med en annan agentur och det gick skit bra! Berättar mer om det sen.

På kvällen träffade jag ett super härligt tjejgäng, vi sågs hemma hos Erica och åt mysmiddag tillsammans. Riktig kvalitets tid med tjejerna. De är helt underbara, dem hade bakat en födelsedagstårta till mig, en socker fri, super god. Jag är så glad över att jag alltid blir påmind om att jag är omringad av helt fantastiska människor.

Nu ska jag sova för att imorgonbitti så åker vi till IBIZA!

Love, Ellinor


Annons

Kommentarer


  1. OLIVIA 9 oktober, 2015 on 16:34 Svara

    Vad var det för casting? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna